Ето какво ще видим днес (27-ми ноември) в „Намери ме“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Леман посещава Тюляй в магазина и става свидетел на поредните лъжи на Вейсел. На нея веднага й хрумва начин как да го принуди да работи за нея. Рана отново усеща пренебрежение от страна на Тарък, след като й отказва да вечерят заедно. Той обаче има план да я изненада. Под формата на шега Парла унижава Сюрея пред цялото семейство.

Рана пита секретарката дали наистина Тарък има работен ангажимент, а след като проверява, тя й казва, че няма предвидени срещи през идните дни. Рана веднага звъни на Хюмейра с предложение да се отбие в имението, за да се видят. Сюрея се сближава все повече с Йълдъз и я чувства като своя закрилница. Емирхан се простудява, а Жулиде остава вкъщи, за да се грижи за него.

Парла узнава, че Сюрея е била влюбена в Керем в детството си, а това засилва още повече чувството й на омраза към нея. Рана започва да планира предстоящото си посещение в имението на следващия ден. Заканва се този път то да е запомнящо се за Тарък. След разногласията с Парла Сюрея казва на Маджиде, че е решила да напусне имението.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 1.5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *