Ето какво ще видим днес (27-ми ноември) в „Приказка за Бодрум“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Атеш известява Фарълъ, че майка му я няма в хотела. Фарълъ обещава да провери. Еврен също научава, че Йълдъз е в къщата, а Текин му съобщава, че никой не я посещава. Еврен се запътва натам.

В къщата няма ток и вода и Йълдъз не може да си направи сутрешния тоалет. Бора я посещава и иска да поговорят. Предлага ѝ да я заведе при майка му. В това време идва Фарълъ, който не иска да я пусне да тръгне с Бора.

Текин докладва на Еврен, че Йълдъз е тръгнала с Бора. Гьозде е на контролен преглед, придружена от годеника си.

Мая приготвя ароматна закуска на Аслъ и двете ядат заедно. Атеш изпраща съобщение на Аслъ. Тя му отговаря, че ѝ липсва.

Фарълъ моли Йълдъз да слезе от колата на Бора, но тя отказва. Фарълъ съобщава на Еврен, че Бора е отвлякъл Йълдъз.

Аслъ казва на майка си, че Бора и Фарълъ са врагове. Мая споделя с нея, че ще отседне в хотела на Бора, за да разбере какво крои той.

Майката на Бора е помогнала на много деца да се преборят със заболяванията си, докато Йълдъз е ръководила и подпомагала техните програми за лечения.

Бора уверява Йълдъз, че иска наистина да ѝ помогне, но от Фарълъ тя няма да има никаква полза. Дава ѝ ключовете за къщата.

Аслъ се обажда на Фарълъ и му съобщава, че майка ѝ се мести в хотела на Бора. Той моли Мая да не го прави, но тя е непреклонна.

Гьозде лъже брат си, че ще роди син. Всъщност тя плаща на лекарката да каже това, защото е загубила детето си, но иска да запази тази тайна.

Мая отива в хотела и търси Бора. Лял ѝ казва, че го няма и гъркинята остава в лобито да го чака.

Йълдъз предлага на Фарълъ временно да се разделят, но той не е съгласен. Заявява, че никога не е забравил рождения ѝ ден и ѝ подарява всичките подаръци, които ѝ е купувал през годините…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *