Ето какво ще видим днес (28-ми януари) в „Навсякъде ти“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Алара пристига на гости на Демир. Настоява да влезе, а Демир се опитва да скрие Селин, като казва на Алара, че си има домашна помощница. Отива при Селин, която в този момент чисти с прахосмукачка, и я моли да не слиза, докато гостенката е долу. Селин отказва да се крие в собствения си дом. Налага се Демир да я затвори в стаята си.

Алара се освежава в банята и вижда дамска козметика. Започва да претърсва стаите и влиза в тази на Демир. Селин тайно се измъква през терасата, като увисва през улука. Демир отново успява да я спаси от падане и я скрива в градината.

Алара разпитва Демир за дамата, обитаваща къщата. Демир се оправдава, че дамските вещи принадлежат на предишната собственичка, а Алара предлага да организира разчистването им. Демир иска Алара да разработи проектите си заедно със Селин. Тя отвръща, че двете нямат общи виждания, като дори му намеква, че при срещата им служителката му се е държала агресивно. Скрита зад храстите, Селин чува доводите ѝ и в знак на протест хвърля саксия. Демир отново се оправдава с „непохватната си чистачка“. Алара кани Демир да излязат, но той отклонява поканата ѝ.

Мерве разпитва Айда за Ибо и ѝ дава идеята да излязат по двойки – тя с Бора, а Айда с Ибо. Айда е на седмото небе от щастие, че приятелката ѝ се е сдобрила с бъдещия си съпруг.

Селин притеснява Демир, докато той се къпе в банята. В този момент тя вижда Бурак на верандата. Пиян и отчаян, той започва да ѝ се извинява и ѝ казва колко много държи на нея. Демир чува разговора им и ревнува. Извиква Селин и ѝ напомня за наложената граница в отношенията на работното място.

Родителите на Селин ѝ звънят по телефона, докато тя говори насаме с Демир. Бурак вдига и във видимо нетрезво състояние ги поздравява за възпитанието на дъщеря им. Родителите на Селин искат да разберат къде е дъщеря им и защо телефонът ѝ е в непознат мъж. Бурак започва да им говори за собствения си баща и се разстройва, а по-късно заспива на масата. Селин се опитва да го събуди, но Демир се появява и го изнася на гръб. Двамата изпращат неадекватния Бурак с такси.

Селин се опитва да убеди Демир, че Алара има интерес към него. Признава му, че е привлекателен и непредсказуем. Предлага да последва любовта и да се изнесе от къщата им. Демир не скрива смеха си, а Селин се засрамва.

Бурак се среща с Есен. Предлага ѝ да стане клиент на фирмата и с капризите си да разкара Демир от шефския стол. Есен преценява, че единствено след оттеглянето му може да дърпа конците във фирмата като кукловод на Бурак, и се съгласява.

Демир боядисва стаята си, но среща неодобрението на Селин. По невнимание, в окото на Селин попада боя, а Демир съблича тениската си, за да го почисти.

Родителите на Селин пристига в къщата ѝ с куфар, а на входа са посрещнати от Демир. Демир се опитват да обясни ситуацията, но Селин го моли да не им казва, че са съсобственици. В това време идват Фирузе и Лейля и спасяват ситуацията, като обявяват Демир за техен бездомен племенник, временно пребиваващ в стая в къщата на Селин.

Бора вижда Мерве и Ибо да си приказват, докато той чака Айда с мотора, и прави сцена на ревност.

Демир си спомня как майка му го е напуснала като малък и не сдържа сълзите си. Приготвя багажа си и решава да се изнесе от къщата. В офиса получава специална пратка от Алара.

Селин се разстройва пред баща си, а той я пита дали има нужда от пари, след като дава стая под наем на непознат мъж.

Селин отива на работа и се нахвърля на Бурак, като го пита защо е наговорил всички тези неща на родителите ѝ. Казва му, че те спешно са пристигнали в Истанбул силно притеснени. Бурак не може да си спомни и иска извинение. Предлага ѝ да поговори с баща ѝ, но Селин категорично отказва.

Демир чува разпрата на Селин и Бурак и ги вика в кабинета си, като ги разделя в различни направления – дава на Селин хотела на Йълдъръм, а на Бурак – проектите на Алара. Бурак изразява несъгласие и двамата със Селин започват да спорят за това кой клиент да поемат. Бурак вижда картичката на Алара за Демир.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *