Ето какво ще видим днес (29-ти януари) в „Остани с мен“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Кокила започва да подозира Самира. Същевременно девойката отива в стаята на Бавачката и й предлага да се съюзят срещу семейство Моди. Старата жена веднага се съгласява и двете си стискат ръцете. Самира е решена да отмъсти за смъртта на майка си Анита.

Мира наблюдава как Бавани дава пари на изнудвача си. Малко по-късно Дарам влиза в стаята на Мира и я заварва заспала в едно легло с изнудвача на Бавани. Оказва се, че Бавани е скроила подъл номер на Мира с цел да я унизи пред съпруга й. Дарам е твърдо решен да се разведе, а Мира го моли да го изслуша. Той обаче напуска стаята и отказва да чуе обясненията й.

Гопи предлага на Джаги да го масажира с различно от това на Бавачката масло, като му обещава скоро отново да се изправи на краката си.

На следващия ден Дарам захвърля документите за развод пред очите на Бавани и казва, че не може да гледа как Мира плаче.

Приятелката на Кокила от организацията идва в имението Моди. В същото време в стаята на Самира Бавачката нарочно зашлевява силно девойката и й оставя червена следа по бузата. Самира слиза в хола и се показва пред всички.

Жената от благотворителната организация остава шокирана и иска от Кокила обяснение. В това време Рам пристига и напомня на съпругата си, че я е предупредил да не приближава агресивните му майка и баба. Жената е категорична, че Моди изтезават Самира.

През сълзи Мира събира багажа си, готова да си тръгне от имението Суриаванши. Видя се опитва да я спре.

Гопи идва в стаята на Джаги, а той остава заслепен от красотата й. Представя си, че отива при нея и я прегръща.

На следващия ден Гопи и Кокила отиват в храма, за да почетат рождения ден на Ахем. Жените там обаче ги нападат, че нямат никакво право да идват в храма, след като измъчват беззащитно момиче. Активистките заявяват, че трябва да бъдат прогонени и изпратени в затвора.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *