Ето какво ще видим днес (30-ти ноември) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Дила носи храна на Ръфат в ареста. Обещава му да го измъкне, а той, от своя страна, я моли да пази всички вкъщи. Бора успокоява Али, че сестра му ще спаси баща им. В същото време Дила се завръща у дома и се изправя срещу Шермин. Тя, от своя страна, й заявява, че има повече права като съпруга на Ръфат, и я обвинява, че помага на Кузгун. Дила й отвръща, че защитава хората, които обича, включително Кузгун, а тя е само съпруга на баща й. Предупреждава я да не повежда война срещу нея, защото ще я загуби. Бора извежда Дила на терасата и я уверява, че няма нищо общо с ареста на баща й.

Кузгун отива при Дервиш и му разкрива следващите си стъпки по пътя на отмъщението. Кумру разбира, че вестникът, в който работи, има нов собственик. Остава озадачена, когато разбира, че това е Шермин. Кузгун отива при Картал и му дава парите за покриване на застраховката. Заявява му, че ако е знаел, че е бил в гаража, е нямало да го подпали. Картал разкрива на майка си за застрахователния дълг, като й споделя, че Кузгун му е дал парите за покриването му. Тя ги изнася навън и ги подпалва.

Ръфат се изправя пред съда заедно с шофьорите. Всички те се признават за виновни и заявяват, че Ръфат не е знаел за контрабандните стоки. Прокурорът обаче представя на съдията доказателства, че Дила се е срещала с адвокатите на шофьорите. Ръфат е осъден на 10 години затвор и глоба от 20 000 лири. Дила, Али, Шермин и Бора са шокирани. Кузгун се усмихва, а Ръфат и Дила виждат това. След процеса Дила е извикана на среща с прокурора. Той й заявява, че ще я докладва на адвокатската колегия за неправомерно поведение във връзка с процеса и правата й ще бъдат отнети.

След процеса Кузгун вика Кумру и Картал и им купува захарен памук в чест на справедливостта за баща им. Дила напуска съда обезсърчена и се среща с Бора. Той й признава, че камерите са заснели Кузгун да влиза в офиса, където е бил сейфа с информацията за доставката. Заявява й, че най-вероятно е влязъл вътре с картата й за сигурност, и я предупреждава, че докато продължава да защитава приятеля си, няма да може да спаси собственото си семейство.

Кузгун посещава гроба на баща си и му казва, че най-накрая Ръфат е влязъл зад решетките. Мерием също идва на гроба, а Кузгун й помага да засадят цветята, които е донесла. Дила не е на себе си, след като осъзнава, че Кузгун я е използвал и я предал. Спомня си, че се е чувствала замаяна след излизането им, и тръгва към клуба, за да изиска записите от охранителните камери. Бора се среща с Дервиш, който му дава писмо от Бехрам – главния ръководител на организацията. Вътре е записана датата на следващата доставка, а Бора осъзнава, че отново е принуден да работи с Кузгун.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *