Ето какво ще видим днес (30-ти ноември) в „Намери ме“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Сюрея става свидетел на грубото отношение от страна на Вилдан към Елиф. Маджиде дочува думите й и влиза в кухнята. Насаме Сюрея й споделя, че планира да напусне имението, но госпожата твърдо се противопоставя на решението й. Тарък подготвя да изненада Рана, а тя, от своя страна, си мисли, че за пореден път я заблуждава, и е решена да се срещне с Хюмейра. В същото време съпругата на Тарък трескаво се подготвя за посрещането на асистентката му.

Рана остава приятно изненадана, след като Тарък я сюрпризира, че заминават на романтичен уикенд. Хюмейра звъни на Рана, за да я попита кога да я очаква, но остава разочарована след като разбира, че новата й „приятелка“ е „възпрепятствана“. Шафак посещава Жулиде с покупки за настиналия Емирхан. Тарък звъни на Хюмейра, за да я уведоми, че заради спешно изникнал ангажимент няколко дни няма да е в града.

Шафак започва да чувства Жулиде все по-близка, но не смее да признае чувствата си. Не спира да мисли за нея, а това не остава незабелязано от Леман. Елиф сънува кошмар и бълнува името на майка си. Малкото момиченце отива в коридора, където се засича със Сюрея. Девойката вижда уплахата в очите на малката и я кани да спи в стаята й. Вилдан се събужда и вижда, че Елиф я няма. Когато отива в кухнята, дочува разговор между Сюрея и Йълдън и научава къде е пренощувала Елиф. Вбесява се и се нахвърля на девойката, като й напомня, че тя единствена в къщата отговаря за момичето.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.7 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *