Ето какво ще видим утре (01-ви декември) в „Една жена“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Джем принуждава Бахар, Джейда и Бершан да приберат баща му. Ширин ги вижда от апартамента на Ариф, докато влизат в сградата. Пита ги кой е старецът, а Джейда лъже, че е неин чичо.

Късмет показва на Емре снимки на двете деца, които са родени в същата болница и в същия ден като Арда. Той я пита дали ще то отгледа с него, след като го намери, а тя отвръща с думата „късмет“.

Джем телефонира на Късмет да се видят.

Ширин чака Ариф да отидат заедно на работа. По пътя му разказва, че е видяла Бершан и Бахар да продават бижута на „Капълъ Чарши“. Ариф се връща и предупреждава Бершан да не намесва Бахар в проблеми. Бершан осъзнава, че Ариф продължава да обича Бахар.

Джем упреква Късмет, че продължава да се занимава с проблемите на брат си и любовника си. Късмет го предупреждава да стои далеч от Емре. Джем ѝ напомня, че всеки близък до нея, е близък и до него.

Бахар отива при Фазилет, която я пуска да говори на диктофон. Разказва ѝ за живота си и за първия път, в който е видяла Сарп.

Бахар чува как Джейда кара Раиф да забрави за целувката.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.7 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *