Ето какво ще видим утре (01-ви декември) в „Намери ме“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Вилдан се събужда и вижда, че Елиф я няма. Когато отива в кухнята, дочува разговор между Сюрея и Йълдъз и научава къде е пренощувала малката. Вбесява се и се нахвърля на девойката, като й напомня, че тя единствена в къщата отговаря за възпитанието и отглеждането на Елиф.

Прислужницата веднага отива в стаята на Сюрея и събужда Елиф. Държи се грубо и й нарежда да се върне в стаята им, а малкото момиченце се разстройва. В имението пристига Мустафа – частния детектив, нает от Маджиде да разследва смъртта на Мелек. Той съобщава на госпожата, че гробът на майката на Елиф е празен.

В същото време Тарък се прибира вкъщи с цветя за Хюмейра, но в коридора дочува разговора между Междиде и Мустафа. Остава шокиран и отива да отвори сейфа, в който държи смъртния акт на Мелек. Маджиде споделя с Мустафа подозренията си, че Тарък стои зад катастрофата на Юсуф, Мелек и Елиф.

Въпреки забраната на Вилдан, Елиф отново отива в стаята на Сюрея. Маджиде звъни на Керем в офиса и го пита за работните ангажименти на Търък през последните седмици. Госпожата осъзнава, че зет й заблуждава всички с оправданията си, че е зает с работа във фирмата. Тя вече е убедена в подозренията си и звъни на Мустафа.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 1.5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *