Ето какво ще видим утре (01-ви декември) в „Приказка за Бодрум“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Гьозде отива при Музо. Моли го да се приготви за сватбата и се оплаква от Лял. Разказва му, че асистентката е разпоредила на Еврен да върне Мая от летището и го моли да съобщи това на Бора.

Еврен научава, че майката на Бора притежава всички акции на фирмите на сина си. Поръчва на приятеля си да проучи каква е връзката на Йълдъз с Махпере.

Йълдъз настоява пред децата си да се върнат в родната къща. Атеш е против, но майка му е доста убедителна и той се съгласява.

Лял е при Музо и си поръчва алкохол. Казва му, че се чувства много объркана. Музо я пита кой е върнал Мая от летището. Лял става и си тръгва.

Аслъ води майка си в дома на Асъм. Показва й къщата, където е отраснала. Двете се качват в стаята на Аслъ. Мая вижда снимки на дъщеря си като малка и се разстройва. Асъм се прибира и вижда майка и дъщеря прегърнати. Разстройва се и излиза отново.

Йълдъз и Су стягат багажа, за да се преместят. Атеш заявява на Бора, че си иска къщата. Той му дава документите. Младежът го моли да му подпише разписка за дълг на Еврен и обещава да го върне. Едва тогава взима нотариалния акт на къщата.

Музо предупреждава Бора да не се доверява толкова много на Лял.

Фарълъ пита Йълдъз какво ще се случи след като си тръгне. Предлага те да останат, а той да се изнесе. Йълдъз отговаря, че Атеш е откупил къщата от Бора, а Фарълъ се възмущава.

Гьозде уверява Еврен, че Лял скоро ще си тръгне.

Бора известява Лял, че ще проверят сметката й. Тя се ядосва и го пита дали още й вярва.

Семейството Ергювен се мести в къщата на Йълдъз.

Мая се прибира в хотела. Бора я кани на кафе, но тя му отказва.

Атеш е до пицарията, за да купи хамбургери. Обажда се на Аслъ да отиде при него.

Докато той взима хамбургерите, Лял влиза пияна. Иска да й направи кафе. Атеш предлага да я качи на такси и да я изпрати в хотела. Лял го целува. Аслъ пристига и ги вижда.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *