Ето какво ще видим утре (01-ви февруари) в „Намери ме“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Сюрея и Керем не спират да мислят един за друг. Парла обаче е решена да действа и отива при Керем в коридора, където симулира припадък.

Младежът хваща девойката, за да не се свлече на пода, а в това време Сюрея идва и заключава погрешно, че двамата се прегръщат и целуват.

Сюрея веднага се прибира в стаята си и страда, мислейки си, че Керем я е предал. Спомня си най-хубавите им моменти от предишната вечер и не сдържа сълзите си, съжалявайки, че се е доверила на приятеля си от детството.

Същевременно в хола Парла идва в съзнание, а Керем и Хюмейра са плътно до нея и я обгрижват.

Новият собственик на дома на Жулиде идва и й съобщава, че трябва възможно най-скоро да се изнесе от къщата.

Тюляй настоява да приюти приятелката си заедно с Емирхан и Мелек, за да не останат на улицата, но тя категорично отказва. Решена да си намери нов дом, Жулиде отива при брокер на имоти.

Сюрея става свидетел на непрестанните грижи на Керем към Парла.

Тарък настоятелно звъни на Рана, но тя нарочно не отговаря на повикванията му. Решен да потърси сметка на любовницата си, мъжът се запътва към дома й.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.2 / 5. Рейтинг: 29

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *