Ето какво ще видим утре (01-ви септември) в „Намери ме“

Тарък не спира с комплиментите си към Рана. Хюмейра отново се вбесява на Вилдан след като вижда, че един от тоалетите й е съсипан след пране. Прислужницата отново изкарва яда си на Рейхан, а тя от своя страна се разстройва от отношението й. 
Вилдан изпада в нервна криза и отива при Елиф. Започва да й крещи и е на път да й посегне, но Рейхан чува виковете й и започва да чука по вратата. Елиф блъска Вилдан и тръгва да бяга. Рейхан се опитва да успокои малкото момиченце, но Вилдан е решена да я върне в постройката.

Рейхан заявява на Вилдан, че няма да й даде Елиф. В спора се намесва и Керем, който вкарва малката вътре в имението. Младежът иска да узнае защо Вилдан се отнася толкова зле с Елиф, но не намира отговор. Г-жа Маджиде се намесва в разговора и вика Вилдан да поговорят насаме. 
Рейхан иска да направи Елиф щастлива, затова й предлага да излязат заедно в почивния й ден. Когато Вилдан научава за намеренията й, се вбесява. Тарък измисля нов зловещ план как да отклони вниманието на семейството от Елиф…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.