Ето какво ще видим утре (02-ри февруари) в „Навсякъде ти“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Демир посещава Алара, а Селин се засича с Ведат. Той я пита дали е получила букета, а тя му благодари сърдечно. Двамата сядат да пият чай, а темата плавно преминава към Демир. Ведат разказва на Селин, че познава съквартиранта ѝ от детството, а тя му отвръща в типичния си стил, че не може да си представи намръщен господин като него като дете.

Екип „Гепард“ се среща с Есен и всички задружно подготвят плана за „клиента-чудовище“.

Бащата на Селин се прибира вкъщи и се изпуска пред Фирузе и Лейля, че след три дни дъщеря му има рожден ден. Двете дами веднага се заемат с подготовката на празненството.

Селин засича Демир на крайбрежната и посяга да го докосне, но, сломена в последния момент, се отказва. По-късно му звъни и го пита къде ще остане през нощта, като му предлага пълното си съдействие.

Ферух получава анонимно съобщение с компрометиращи снимки от срещата на екипа с Есен. Усъмнява се, че са дело на Селин, тъй като тя единствена е отсъствала от срещата.

Селин разказва на Айда и Мерве за случката от предната вечер с Демир, като изтъква, че шефът ѝ я е спасил от последващи неприятности с родителите ѝ. Вметва, че не е правилно да му правят мръсни номера, и се разколебава дали да участва в плана за „клиента-чудовище“. Ибо дочува разговора им и се намесва, като изразява категоричната си подкрепа относно тезата на Селин. Бора и Ибо изпадат в конфликт. Мерве приема предложението за брак на приятеля си.

Бурак идва в дома на Селин с букет цветя, докато тя разговаря с баща си.

Ведат вика Демир и му дава ключовете за дома си, като му предлага да отседне временно у тях. Той отказва под претекст, че в хотела засега се чувства спокоен. Ведат казва на приятеля си, че баща му иска да се свърже с него, но Демир отказва да му върне обаждане.

Бурак поднася извиненията си на родителите на Селин, но баща ѝ реагира нападателно към колегата на дъщеря си. Заставя го да не се възползва от нея като син на собственика. Майката на Селин говори насаме с Бурак и му казва, че дъщеря ѝ приема колектива във фирмата като семейство, като без да иска се изпуска, че има цяла стая с техни снимки.

Ибо и Айда имат романтичен момент.

Демир и Селин тайно си мислят един за друг. Алара звъни на Демир и го кани на закуска, като изтъква, че трябва спешно да обсъдят належащ въпрос. В този момент Селин пише на Демир и го пита дали спи. Интересува се дали е ял, а Демир отговаря с неохота.

Бащата на Демир праща съобщение на Ведат и го информира, че пътува за Истанбул, за да посети сина си в къщата му. Ведат звъни на Демир, но го хваща заспал във ваната и не получава отговор.

Ведат веднага се свързва със Селин, а тя се паникьосва да не бъде разкрита пред родителите си. Селин отива в хотела на Демир, но не е допусната от рецепциониста. Девойката го лъже, че шефът ѝ има алергия, и той веднага ѝ дава номера на стаята му. Селин влиза в банята и събужда Демир, а той е бесен.

Майката на Селин се качва в стаята на дъщеря си, но не я открива. Селин заявява на Демир, че баща му пристига, а той остава шокиран. Двамата се скарват, а на вратата чука Алара. Тримата се засичат и остават без думи…

Родителите на Селин изпадат в паника, след като не могат да се свържат с дъщеря си. Когато вижда пропуснатите повиквания, тя веднага тръгва за вкъщи видимо ядосана заради „неканената гостенка“.

Демир отпраща Алара и започва да търси съквартирантката си. Настига я с колата и я уверява, че между него и Алара няма нищо, каквото и да значи това. Демир откарва Селин до вкъщи, а тя не сдържа емоциите си и се разплаква.

След като се прибира, баща ѝ веднага ѝ държи сметка. Заставя я още утре да подаде молба за напускане от фирмата. Майката на Селин я пита дали има нещо между нея и Бурак.

Демир намира забравена гривната на Селин в хотелската си стая.

Ибо и Айда се събуждат прегърнати.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *