Тв новини

Ето какво ще видим утре (02-ри март) в „Нашата история“


Баръш съобщава на Филиз, че къщата е готова и вече могат да се нанасят. Филиз му благодари, а той я кани следващия ден да го прекарат заедно.

Джемил пита Саваш кога ще замине. Той отговаря, че на следващата вечер.

Рахмет споделя с Мюжде, че е време да си намери работа, за да помага на сестра си, но е учуден, че не е могъл да реши задачата.

Професорът търси дома на Рахмет. Филиз го приема, за да поговорят. Професорът ѝ разказва всичко за Рахмет и я моли да поговори с него, за да може брат ѝ да постъпи в университета и да продължи образованието си.

Филиз прави забележка на Рахмет, а той се оправдава, че с тези пари е плащал комуналните разходи и е помагал в семейството. Филиз е разбита, а Рахмет излиза навън.

Баръш го вижда и отива при него. Рахмет се разкайва за думите си, които е казал на сестра си. Баръш го успокоява, че всичко ще премине и те ще се сдобрят. Когато се прибира, Рахмет иска прошка от Филиз.

Хикмет споделя с брат си, че Есра е прочела писмото му.

Филиз също се извинява на Рахмет. Той обещава, че повече няма да постъпва така.

Филиз открива съобщенията от Есра и кара Хикмет да доведе момичето, за да се запознаят.

Баръш и Филиз излизат. Той ѝ е подготвил изненада. Докато пътуват, тя заспива в колата.

Шейма отново решава да излезе на улицата. Фикри се шегува да внимава да не падне нещо на главата ѝ.

Хашим е готов да пребие Фикри. Алкохоликът се ядосва и започва да души бащата на Мюдже. Шейма се прибира и ги заварва в неприятна поза. Гони Фикри от дома си.

Филиз се събужда и вижда, че всичко наоколо е покрито със сняг. Излиза от колата и започва да си играе. Признава на Баръш, че той е нейното чудо. Двамата се целуват…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *