Ето какво ще видим утре (03-ти декември) в „Завинаги“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Гюнеш и Адем са при Дилара и ѝ съобщават новината за сватбата и че са решили да осиновят дете.

Адем е откровен с Дилара, извинява ѝ се за всичко, което ѝ е причинил, и й казва, че благодарение на нея е това, което е. Дилара отвръща, че е щастлива задето е успяла да потуши бурята в сърцето му.

Сюрея е в болницата при Есма и признава, че не може да изпълни желанието ѝ. Опитва се да обясни колко е ценна Есма за цялото семейство.

Есма се прибира от болницата, всички я очакват с нетърпение.  Фарук нарежда да махнат всички огледала и остри предмети от конака по препоръка на лекарите.

От социалните служби отиват на проверка у Гюнеш и Адем. Гюнеш отговаря притеснена на въпросите. След като усеща вълнението на жена си, Адем сам започва да говори с гостите. Социалните работници са изненадани от начина на отговор от страна на домакините.

Емир се опитва да обясни на семейството, че майката си е майка и че винаги ще липсва на децата си.

Есма се разхожда в градината, защото си спомня за щастливите мигове прекарани с Гарип на младини. Тя танцува в градината, а Фикрет и Ипек са стъписани от видяното и се разплакват.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *