Ето какво ще видим утре (03-ти ноември) в „Една жена“

Ариф се обвинява за смъртта на Хатидже и споделя с Късмет, че иска да се предаде в полицията. Отвън униформеният отказва да го арестува, докато лекарите не го изпишат. 

Енвер си спомня последния разговор с Хатидже, в който не ѝ обещава, че ще се грижи за Ширин, защото Хатидже ще се оправи. 

Фазилет се обажда на сина си Раиф и му обещава, че ще му прати човек, който да се погрижи за него (Раиф е инвалид). Фазилет се обръща към Жале, която намира човек, който да помага на болния. 

Фазилет излиза в коридора и поднася съболезнованията си на Енвер, Джейда и децата. 

Ширин казва на децата, че да върши добро не е подействало и не е успяла да спаси майка си. 

Сарп настоява да види Бахар, но Жале го съветва да изчака. 

Емре споделя с Джейда, че иска Арда да се премести в Истанбул. Тя му обяснява, че майка ѝ няма да иска да живее в големия град. Емре отвръща, че ако не може по нормален начин да се разберат, ще заведе дело за бащинство. 

В кафенето Дорук успокоява Енвер, че Хатидже винаги ще е в сърцето му. Малкият пита Ширин дали Хатидже ѝ е обещала да не я напуска никога, тъй като на него Бахар му е дала такова обещание от майка към дете. Ширин заявява, че хората не остават живи, само защото обещават да не умират, и се обръща към Нисан, че баща им Сарп също ще умре един ден. 

Бахар се свързва с Пъръл и ѝ разказва за инцидента със Сарп. 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *