Ето какво ще видим утре (04-ти декември) в „Една жена“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Бахар носи пакета на Джем, който се оказва флашка. Джем обяснява, че не е пращал хора да нападат сестра ѝ.

Нисан и Дорук разказват на Бахар как Арда е наредил пъзел, но тя не им вярва особено. След като Бахар и Арда остават двамата, той се заема и нарежда труден пъзел за големи.
Бахар води Арда в дома на Фазилет и ѝ разказва с радост за видяното. Развълнувана е, след като е срещнала доктор Али (препратка към сериала „Лекарят чудо“), който е лекувал Дорук, и който е аутист като Арда. Фазилет обещава да се срещне със специалист от фондацията и да поговори с него за Арда.
Джейда вижда как Раиф разговаря с Арда и го гали по косата. Тя е впечатлена от постъпката на сина на Фазилет.
Раиф поръчва дрехи за Джейда, които тя би харесала, на стойност 2500 лири.
Джейда иска помощ от Късмет и ѝ разказва за грешката, която Емре допуска. Късмет разкрива, че вече е адвокат на Емре и двамата имат връзка. Показва ѝ снимки на двете деца, които са родени в същата болница като Арда. Джейда отказва да погледне към снимките и си тръгва.
Вечерта тримата бездомници, нападнали Ширин, искат извинение от Бахар. Тя вижда, че са насинени. Единият обяснява, че самата Ширин и е платила да я нападнат, за да я спаси любимият ѝ. Бахар се досеща, че бездомниците са пребити по нареждане на Джем.
На следващата сутрин Бахар сяда при Ариф и Енвер, а когато Ширин идва ѝ дава портмонето и разкрива на останалите какво е сътворила. Енвер е изненадан, че Ширин отново прибягва до старите си трикове.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *