Ето какво ще видим утре (04-ти януари) в „Черна птица“

Гюнеш подминава с колата си Кузгун и Джихан. Тя крие от тях, че е част от семейството на Ферман, а Дила дори не подозира, че работи като учителка в квартала на Кузгун. Кузгун намира гроба на баща си и нарежда да го разкопаят. Научава от Джихан, че фиктивна фирма на Ферман стои зад изкупуването на къщите в квартала, а целта му е да бъде изцяло трансформиран, за да развива незаконния си бизнес. Кузгун посещава Мерием и Кумру и им обещава да измъкне Картал от затвора. Али съобщава на близките си, че им е подготвил изненада – ще ги заведе при Дила.

Същата вечер Кузгун се връща в къщата на Ферман, за да вземе Дила. Там обаче попада на годежа на Ферман и Дила. Кузгун не може да повярва на очите си, а Дила го забелязва и отива при него. Кузгун прегръща любимата си и я моли да избягат. Междувременно Шермин нарежда на фотограф да заснеме Дила заедно с Кузгун. В същото време Гюнеш забелязва, че Дила е заедно с Кузгун, и пита Ферман как може да го позволява. Той, от своя страна, й отвръща, че ако Дила се върне при него, значи ще бъде негова.

Дила се качва в колата на Кузгун, а фотографът е по петите им. Двамата слизат в запустяла къща, а Дила му заявява, че старата Дила вече е мъртва. Казва му, че всичко между тях е приключило и бъдещето й е с Ферман. Кузгун й отвръща, че ако сега си тръгне от него, всичко между тях ще приключи. В същото време Ферман очаква завръщането на Дила, но тъй като тя се забавя, той тръгва с колата към къщата, в която са с Кузгун. Пристига точно в момента, в който Дила заявява категорично на Кузгун, че вече не го обича, и тръгва заедно с него. Кузгун е съсипан от предателството на любимата си…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.7 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *