Ето какво ще видим утре (04-ти януари) в „Една жена“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Джейда споделя с Емре и Сатълмъш, че Арда ще остане при нея. Сатълмъш се радва и прегръща Арда, а Арда отвръща на прегръдката му. Емре започва да гледа на Джейда по различен начин.

Емре и Джейда сядат да поговорят, а той я хваща за ръка и я пита дали да не опитат да бъдат заедно. Сатълмъш иска двамата да се оженят. Джейда отказва и отговаря на Емре, че тяхното е останало в миналото, а в бъдеще той ще намери някоя, която да го обича. Емре се примирява и иска да знае дали Джейда е обикнала някого, а тя се усмихва и потвърждава.

Нисан и Дорук опитват да разведрят Енвер и отиват в парка. Там Дорук му купува захарен памук.

Енвер разказва на Ариф, Бахар и Джейда, че е говорил с лекаря на Ширин, който му е обяснил, че дъщеря му лесно е прикрила болестта си. Докторът е разказал на Хатидже, но тя никога не му е споделила за това. Ако Ширин не си пие лекарствата, може да бъде много опасна. Сега злодейката трябва да бъде хоспитализирана, но първо трябва да я открият.

Фазилет започва да харесва Джейда. Раиф иска да изтегли пари от сметката си, за да остане Арда при майка си. Моли Фазилет да убеди Джейда да приеме парите. На следващия ден Джейда е трогната от жеста им и от това, че някой е помислил за нея. Тя ги успокоява, че няма нужда от пари, тъй като документът вече е подписан и Арда ще остане с нея. Разплаква се и прегръща Фазилет и Раиф от щастие.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4 / 5. Рейтинг: 8

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *