Ето какво ще видим утре (05-ти януари) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Ферман си спомня нощта, в която е спасил Дила след опита й за самоубийство преди година. Оказва се, че я е завел я в частна клиника заедно с Али и я е скрил от хората на Бехрам. Дила сънува, че Кузгун идва при нея в къщата на Ферман и я моли да му прости. Междувременно Джихан звъни на Кузгун и го вика в квартала. Информира го, че са затворили автокъщата заради нелегален труд. Кузгун разбира, че всички момчета, които работят за него, са отведени на разпит, и веднага тръгва към Ферман, убеден, че иска да навреди на квартала, за който отговаря. Всъщност обаче зад всичко стоят Шерин и Али, чиято цел е да настроят един срещу друг между Ферман и Кузгун.

Кузгун пристига в офиса на Ферман и разбира, че ще строи в махалата му. Ферман предупреждава Кузгун, че ще пострада, ако се опита да му попречи, а той напуска гневен кабинета му. Дила се качва в асансьора при Кузгун и му повтаря, че всичко между тях е минало. На следващия ден Ферман прави презентация в квартала. Той смята, че вече е собственик на земята на стареца Захир, но Кузгун я е откупил преди него и сега автоматично става партньор на Ферман в бизнеса. Кузгун връчва Търговския закон на Ферман и му заявява, че не може да предприема действия без неговото одобрение.

Кузгун се връща в квартала си, посрещнат като герой. Мерием е приготвила храна за младежите, които са освободени от ареста с помощта на Гюнеш. Ферман посещава Картал в затвора и му предлага свобода, ако лъжесвидетелства. Мерием кани Гюнеш на вечеря в дома им. Дила отива в квартала на Кузгун, гневна, че прави всичко възможно, за да остане в живота й. Тя се мъчи да го намери, разпитвайки хората в квартала, а Гюнеш разбира, че е в района, и моментално побягва.

Шермин пуска в пресата папарашките фотоси на Дила и Кузгун от вечерта на годежа. Междувременно Дила намира Кузгун и му заявява, че не го иска повече в живота си. Ферман пристига в махалата, вижда колата на Дила и си спомня момента на прострелването на Бехрам. Оказва се, че той има запис, уличаващ Кузгун в убийството на дядо му.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 7

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *