Ето какво ще видим утре (06-ти януари) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Кумру отива в офиса и шокирана вижда, че Неше излиза от кабинета на Шермин. Кузгун посещава Картал в затвора. Картал му казва, че Ферман е намерил доказателства, които могат да издействат освобождаването му. Кузгун го предупреждава да стои далеч от Ферман, защото им е враг. След като напуска, Кузгун се обажда на адвоката си и го моли да се увери, че е проверил всички подробности по делото. Дила споделя на Ферман, че е ходила при Кузгун, но не е успяла да го убеди да се откаже. Докато разговарят, Дила пита годеника си дали обича рози, а той застива, спомняйки си убийството на майка си.

Дила забелязва Гюнеш да се приготвя да излиза и разкрива, че е влюбена. Започва да я подпитва за любимия й, а тя изглежда силно притеснена и отклонява въпросите й. Бесен Кузгун отива в дома на Ферман, за да разбере какви доказателства има в полза на Картал. Тайно Ферман се обажда на Картал и той слуша разговора им. Ферман заставя Кузгун да избира между брат си и квартала. Кузгун заявява, че няма да предаде хората си, тъй като смята, че Ферман блъфира с доказателствата за брат му.

Мерием звъни на Кузгун и му припомня, че са поканили Гюнеш на вечеря у дома. Междувременно Дила проследява Гюнеш и остава шокирана, когато вижда, че влиза в дома на Кузгун. Неше моли Ферман да не се омъжва за Дила, но той твърдо отказва да се вслуша в думите й.

Дила гледа как Гюнеш вечеря със семейството на Кузгун, а той я забелязва и отива при нея. Гюнеш се паникьосва и поклаща с глава към Дила с молба да не я разкрива. Кузгун намеква на Дила, че щом го следи, значи все още го обича. По-късно вечерта Дила нахлува в стаята на Гюнеш и я обвинява, че се е забъркала с Кузгун. Гюнеш й заявява, че няма право да се меси в живота й, а Дила й отвръща, че Кузгун все още я обича. На следващия ден, когато е и делото на Картал, Ферман предлага на Дила да се оженят на момента…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *