Ето какво ще видим утре (06-ти януари) в „Добрият Доктор“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Д-р Клеър Браун се готви за първата си операция. Тя изхвърля целия алкохол в мивката, но запазва запечатана бутилка шампанско за по-късно и я скрива в шкафа си. В болницата д-р Шон е развълнуван. Клеър лекува Мишел, тийнейджър, чийто жлъчен мехур трябва да бъде премахнат. Това е първата операция на Клеър като главен лекар. Д-р Лим е развълнувана заради Клеър, но д-р Мелендес смята, че не е толкова прост случай. Мелендес казва, че ще присъства, но Лим иска да знае какво мисли Клеър.

Шон признава, че Карли е отговорила на всичките му 83 въпроса, които ѝ е задал, въпреки че те бяха наистина напрегнати; тя го информира, че хората се придържат към прости въпроси като музика и групи, а не към религия и деца.

Клеър си задава въпроси как Андрюс би направил операцията, но Шон има по-важни въпроси относно срещите, чудейки се дали е важно, че не са уговорили друга дата. Клеър започва да се тревожи за операцията, но тя казва на Шон просто да отиде да обясни на Карли, но когато той се паникьосва, тя казва, че ще говори с Карли след операцията на Мишел.

Морган поздравява Клеър за операцията. Клеър осъзнава, че Мишел се самонаранява и иска да разстрои майка си така. Мишел казва, че живее в приемна къща, но не е приемно дете. Тя никога не излиза от къщата без някое от децата. Клеър и Мелендес седят с майката на Мишел, която отказва да ги слуша. Мелендес напомня на Клеър, че е там, за да оправи жлъчния й мехур, а не живота й.

Клеър е заета да изучава операцията, когато майка й й напомня за сесията им с техния съветник по-късно същия ден. Клеър говори за пациента си, разкривайки колко тъжен е той.

Клеър се изправя срещу майката на Мишел, която казва, че не е нещастна, а е под силен натиск от страна на връстници. Тя казва, че Мишел обещава да спре да се реже и д-р Браун трябва просто да й направи операцията и да я изведе от болницата.

Клеър говори с Мишел за посещение на психиатър против нейните желания. Клеър казва на Лим, че чувства, че Мишел представлява опасност за себе си и в този случай се изисква консултация, но Клеър е изключена от случая и Мелендес сега извършва операцията. Това е голямо разочарование. Тя признава, че е разстроена и унижена и ядосана на майката на пациента, че не се грижи за дъщеря си. Клеър е върната в операционната.

Всички обявяват позициите си за операцията на Мишел Рейнолдс и всички са съгласни с това, което ще се случи по време и след операцията. Шон подава острието на Клеър и Клеър с увереност прави първия си разрез като главен хирург. Мелендес й дава тласък. Тя се усмихва на Шон, но изведнъж пациентът кърви и не може да забележи кървенето. Мелендес я успокоява и тя преглежда какво трябва да направи.

Операцията е успешна и приемните деца казват на Клеър, че Мишел иска да бъде лекар. Клеър се усмихва, докато не забелязва Морган и Алекс да преместват пациента си с Марлин. Морган казва, че е била права, че е имал рак на крака. Трябваше да ампутират част от крака му.

Клеър слиза надолу по стълбите и забелязва Шон и Карли заедно. Майката на Мишел обещава да потърси психологическо лечение за дъщеря си. По-късно майката на Клеър загива в автомобилна катастрофа, след като се напива с шампанското, което Клеър е запазила, за да отпразнува първата си операция.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *