Ето какво ще видим утре (07-ми януари) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Денят на процеса срещу Картал настъпва. Кузгун има работни срещи, които го забавят. Ферман е уговорил никой да не работи с него, с цел да го накара да закъснее за процеса на брат му. Картал е освободен с доказателствата от Ферман. Кузгун осъзнава, че единственият начин да спечели битката е да създаде собствена компания за градско обновяване, след като Ферман е спрял всички останали да работят с него. Наема момчета от квартала да му помагат. Кузгун се опитва да се свърже с брат си, но той отклонява повикванията му. Картал звъни на Седа и й казва, че най-после е свободен.

Неше моли Дила да поговорят. Умолява я да не приема предложението за брак на Ферман, тъй като не знае истината, но тя не се вслушва в думите й и я уверява, че Кузгун вече не значи нищо за нея, в случай, че има съмнения, че все още го обича. Кузгун отива в офиса на Ферман и го вижда да разговаря с Дила. Пред очите му тя се съгласява да се омъжи за Ферман още сега. Ферман понечва да целуне Дила, но Кузгун влиза в стаята и ги прекъсва.

Кузгун заявява на Ферман, че ще се заеме сам с изкупната дейност. Ферман го запознава с новия си представител, който ще отговаря за проекта в квартала. Това е Картал. Кузгун е шокиран. Опитва да изведе брат си, но Картал се изправя срещу него и му заявява, че няма да си тръгне. В същото време Неше посещава Meрием. В нея е писмото за Ферман от майка му… Неше моли Мерием да обещае, че няма да каже истината на Кузгун или на Ферман. Оказва се, че двамата са братя, а Юсуф е истинският им баща. Мерием припада точно когато Кузгун влиза в къщата. Писмото е на пода.

Кузгун вижда как Неше грабва писмото и го прибира. Въпреки че Кузгун и Кумру разпитват Мерием за съдържанието му и защо Неше е била там, тя запазва пълно мълчание. Кузгун научава, че близо половината от жителите в квартала няма да получат справедлива цена на търга за къщите си. Отива да се види с Ферман и му заявява, че няма да го позволи. Дила също е загрижена, че хората няма да получат полагаемото за земята си. Тя настоява да присъства на търга, но преди това посещава квартала.

Ферман е бесен и въпреки че бива информиран, че Дила е на път към квартала, той заповядва да нападнат района, напомняйки на Дила кой е Кузгун и откъде е дошъл. Али придружава Дила до махалата и попада на Картал. Братът на Кузгун му заявява, че вече ще трябва да изпълнява неговите нареждания, независимо дали му харесва или не. Али отказва да повярва и веднага звъни на Ферман, който му потвърждава, че трябва да се подчинява на Картал. Междувременно Хората на Ферман атакуват с оръжия квартала. Гюнеш защитава Кузгун и е ранена. Дила вижда Кузгун да носи Гюнеш към колата си. Картал посещава Мерием.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 4

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *