Ето какво ще видим утре (08-ми април) в „Обещание“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Емир препречва пътя на Фериде и я качва в колата си. Мъжът, който преследва Фериде и иска да се ожени за нея, ги вижда заедно и ги проследява. Обещава да си отмъсти на Емир.

Нарин се оплаква на Кемал, че е хирург и ако не вижда няма да може да практикува професията си.

Нарин настоява да се храни с останалите както преди. Мюневер и Кумру също сядат да вечерят с тях.

Фериде и Джавидан се свързват по телефона и старата вижда внучето си. Изведнъж Емир влиза в стаята и Фериде изпуска смартфона на земята. Разговорът прекъсва и Емир не успява да разбере с кого говори бавачката.

Кемал нарежда на останалите да не се месят, ако Нарин иска да се качи сама по стълбите. Ще установят ред, за да не си мисли, че я съжаляват.

Емир посещава Нарин и я убеждава, че трудните дни ще отминат. Уверява я, че е силна и борбена жена.

Емир предлага на Фериде да направи помен за мъртвия си брат. Фериде му обяснява, че няма други роднини. Емир усеща, че я притеснява с въпросите си.

Феридун известява Емир, че не е открил абсолютно нищо за миналото на Фериде.

Фериде дава Ийт на Хикмет. Хикмет от своя страна излиза да говори по телефона и оставя бебето на леглото на Емир. Емир иска сметка защо детето е в стаята му и нахоква бавачката. Хикмет се намесва и заявява на сина си, че той е оставил Ийт.

Емир се вбесява на думите на баща си и отива в клуба да се бие. Преследвачът на Фериде плаща на опонента на Емир, за да влезе и той да се бие вместо него.

Емир оставя съперника си целия пребит и в кръв.

Масал намира едно от мънистата под дивана в хола. Кумру изпада в паника и го взима от детето.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *