Ето какво ще видим утре (08-ми декември) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Докато пътуват към къщата, Седа споделя на Картал, че никой от семейството й не се интересува от нея. Кузгун говори на Дила, докато е в безсъзнание, и заспива до нея, прегърнал ръката й. Точно тогава Дила се съвзема и объркана пита съпруга си какво се е случило. Шермин посещава Ръфат в затвора. Опитва се да убеди съпруга си да отстранят временно Дила от бизнеса, като му споделя доводите си, че по този начин тя няма да разполага с финанси и следователно Кузгун ще им създава по-малко неприятности. Заставя го да раздели контрола между нея и Али.

Когато Кузгун напуска стаята на Дила, сестрата й показва снимка, на която тя вижда как Кузгун спи до нея, прегърнал ръката й. Фиктивният Бехрам се среща с Бора и го заплашва, че ще го убие заради това, че е посегнал на Дила. Бора обаче му прошепва нещо на ухото и той дава знак на хората си да свалят оръжията. Междувременно, Дила е изписана и се прибира вкъщи, а Кузгун е неотлъчно до нея. Дила споделя с него подозренията си, че зад нападението й може да стои Бехрам.

Дервиш и Кузгун се срещат. Шивачът му заявява, че Бора е отговорен за нападението. Кузгун се разгневява и се заканва да го убие, но Девриш го предупреждава да не му отвръща, защото той е нужен на Бехрам. Картал признава на Мерием и Кумру, че Али е платил дълга му и няма да се налага да продават къщата. Мерием обаче се разгневява и му отвръща, че още утре ще обяви имота за продажба, като го заставя незабавно да върне парите на Али. Седа иска развод от Али. Той й отвръща, че ще й позволи да си тръгне, но ще задържи дъщеря им. Седа е категорична, че никога няма да остави Дефне.

Кузгун сънува, че с Дила се целуват и си обещават да се научат да се обичат. Малко по-късно той се среща с Али и му казва, че зад нападението на Дила стои Бора, като го предупреждава, че Бехрам не иска да се предприемат действия срещу него. Кумру подслушва разговора им. Кузгун отново заставя Фюсюн да си тръгне от Истанбул. Тя му отвръща, че никога няма да се върне в Измир, и му припомня, че брат й е убит заради съпругата му. Али става неволен свидетел на конфронтацията им.

Седа посещава Картал в сервиза, за да му върне сакото, което е забравил в болницата. Той, от своя страна, я кани да пият чай. Бора заставя Кузгун да убие Бехрам час по-скоро. Селчук идва на посещение при Дила и я моли да излязат, за да поговорят. Отвежда я при комисарката Кудрет, която я пита какви точно чувства има към Кузгун. Иска да знае дали ще може да го предаде, когато това стане неизбежно. Седа споделя на Картал, че не е щастлива, а той, от своя страна, забелязва тъгата в очите й.

Дервиш укорява Кузгун, че се е влюбил в Дила, и го предупреждава да не се опълчва на Бехрам заради нея. Пита го дали я обича или не, а Кузгун остава безмълвен. Заявява му само, че Бора ще отговаря за нападението. Кумру казва на Дила, че куршумът най-вероятно е бил предназначен за Кузгун. Предупреждава я, че целта на съпруга й е да завоюва челното място в подземния свят. Дила дава обещание, че ще предаде Кузгун, когато му дойде времето.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *