Ето какво ще видим утре (08-ми декември) в „Една жена“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Джейда разказва на Емре как Арда е наредил пъзел и че ще получи специално образование. Емре я предупреждава, че скоро Арда ще ѝ бъде отнет, а истинският им син ще живее при него. Дава ѝ папката със снимките на истинския им син.

Бахар забелязва в гръб жената, чиято чанта трябва да вземе.

Фазилет отваря плика и вижда снимките с бижутата си. На гърба прочита предупреждение да внимава кого наема. Уверява се, че ценностите от кутията липсват.

Бахар се приближава към жената, а когато се обръща, вижда, че е Късмет. Късмет е в шок.

Докато Бахар говори с майката на една от съученичките на Дорук, Бахар нарочно изпуска чантата си. Късмет я взима и ѝ подава своята.

Късмет бута таблата на сервитьора, а Бахар се измъква незабелязано от празненството.

Бахар разказва на Джейда за случилото се. Джейда е изненадана относно Късмет.

На сутринта Ширин разказва пред Енвер, Ариф и Бахар за новия приятел на Бахар на име Джем, а старият мъж при Джейда – Садеттин, е негов баща. Ариф се натъжава.

Бахар посещава Джейда, която няма смелост да отвори снимката на истинския си син. Бахар я обръща и двете виждат момчето. Оказва се, че детето е отгледано от бедно семейство.

Емре разказва на Ариф, че е говорил с истинския баща на Арда, който отглежда сина му. Той е приел Арда да остане при Джейда срещу 10 000 турски лири, които той ще му плати.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *