Ето какво ще видим утре (08-ми януари) в „Истинска любов“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/В централата на полицията Себастиао предлага Пилар да заеме мястото на Карлос, но тя няма смелост да го направи. Разочарован, Манел се оплаква, че нямат представа за нападението, довело до смъртта на Карлос. Когато Пилар го съветва да се държи далеч от разследванията, Манел заплашва да напусне. Тереза ​​си счупва крака и нито Висенте, нито Франсишка я искат в дома си, за да се грижат за нея.

Лобо моли Клара да свърши последна работа, за да се отърве от дълга си. Трябва само да разграничи оригиналните и фалшивите бижута от изложба на бижута на португалската корона. Тя отказва и напуска склада.

Жизела се преструва на фризьор и подготвя Пресиоза за интервю на следващия ден. Жизела я мокри и я оставя по сутиен. Нелсън влиза, без да почука, и е изненадан. Барбара е шокирана да разбере, че сестра й се среща с Куим, охранителя в един от супермаркетите, които тя координира. Диана спори с Рикардо, а Жоржи и Андрея продължават да спорят и са все по-разделени като двойка.

В евтиния пансион, където живеят, Клара дава на Афонсо пари, за да си купи лаптоп. Той се чувства зле, но Клара настоява брат й да не спира да учи.

Висенте моли Едуардо да приеме свекърва си в дома му и той признава на зет си, че Франсишка е все по-отдалечена от него и няма смелост да я попита защо. В този момент Франсишка пристига в къщата на Манел и те се целуват страстно.

Диана споделя с Клара, че не иска да загуби Рикардо.

Лобо отива в пансиона, където живеят Клара и Афонсо, и предлага на младежа компютър от висок клас с намерението да убеди Клара да си сътрудничи с него в плана му за кражба на бижута.

Даниела е критична към по-големите си брат и сестра. Марта я предупреждава, че е повлияна от мащехата си.

След като правят любов, Манел и Франсишка говорят за ситуацията, в която се намират. Франсишка иска повече време за развода и Манел я притиска, защото не се чувства добре да мамят друг човек.

Куим и Мафалда вечерят и се стремят да водят разговор, но няма за какво да говорят. Те просто искат да бъдат заедно. Лилиана ги насочва към спалнята.

Себастиао не разбира защо Мафалда ходи с Куим. Той вижда хапчетата на Лукас и го пита за какво са. Лукас си измисля, че са за грип.

Франсишка спи, а Манел е буден и си спомня Клара и моментите, в които са били заедно.

Клара реагира зле, когато Афонсо казва, че Лобо му е предложил компютър. Иска брат й да го върне, за да нямат повече дългове. Афонсо осъзнава, че сестра му е права, но му е трудно да не живее живота, който са имали преди.

На следващата сутрин Франсишка, която все още е при Манел, е извикана в училище, защото Марта е хваната да пуши.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *