Ето какво ще видим утре (08-ми януари) във „Влад“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Роксана припада на маскения бал и трябва спешно да бъде транспортирана от Гърция до Букурещ. Влад предлага да използват частния му самолет.

Преди 4 години…

Радван преглежда върнатите писма, които е писал на брат си. Мария припада същата вечер. След като се свестява, тя намира една от  ризите на Адриян и упреква съпруга си, че никога през живота си не е обичал сина им.

Влад отива пред дома  на майка си и взима писмата, които Радван е изхвърлил в контейнера за болкук.

В наши дни…

Елиза казва на Щефан, че е дошло времето за разплата. Тя благодари на Влад за жеста. Той й обяснява, че ще бъде в болницата. Двамата пият кафе.

Инженерът е излязъл от затвора и се разхожда в Букурещ. Вижда колко се е променила столицата за тези 24 години.

Роксана се чувства добре, а Елиза я запознава с Влад.

Подозренията на Лео се задълбочават, защото ревнува Роксана от Влад.

Щефан опитва да обясни на жена си, че правят всичко, което е нужно, за тях и за Роксана.

Щефан показва на Влад местата от младостта си, където се е събирал с приятелите си. Посочва мястото, където се е влюбил в Елиза. Двамата отиват в родната къща на Адриян. Щефан разказва, че от време на време им помага. Влад се запознава с Радван и Петер. Разбира, че малкото му братче вече е станал журналист и разследва разни ситуации. Влад не издържа и отива да види майла си. В стаята на Радван намира неговите награди и материали. Мария вика сина си и Влад мълчаливо излиза от стаята.

Мария открива кърпичката на Влад. Жената се напряга, за да различи гласа на големия си син.

Влад се вижда с приятеля си от затвора. Инженерът го кани на разходка, а Влад му споделя за Роксана.

Преди 4 години..

Матей е настинал, а Елиза се грижи за него. Щефан иска да имат още деца, но съпругата му отказва. Влад се промъква в дома на Шефан и Елиза. Вади пистолет и се опитва да ги застреля, докато спят. Насочва оръжието първо към Елиза, но осъзнава, че има и други начини да им отмъсти. Когато излиза от къщата, Елиза се събужда.

В наши дни…

Влад посещава Роксана. Тя е влюбена в него и се суети дали той ще я хареса. Елиза отваря и Влад й дава от любимите й цветя. Лео също е на партито и приготвя месото на скарата.

Елиза вижда как Влад си приглажда косата и се стъписва. Казва му, че този жест й е много познат. Роксана хваща Влад за ръката и го пита какво крие. Той отвръща, че иска семейство деца, къща и т.н.

Мики прави всичко възможно, за да се доберат до информация за здравословното състояние на Роксана.

Роксана прегръща Влад и го целува.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.2 / 5. Рейтинг: 6

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *