Ето какво ще видим утре (11-ти ноември) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Пред 20 години:
Малкият Кузгун живее заедно със семейството си в Истанбул. Момчето изпитва симпатии към дъщерята на колегата на баща му – Дила, с която живеят един срещу друг и са най-добри приятели. Бащите им Юсуф (на Кузгун) и Ръфат (на Дила) са полицаи и участват в мащабна акция срещу един от най-големите наркодилъри в страната – Шереф. По време на операцията те осуетяват голяма сделка, като заснемат с камера откритата стока. Шереф обаче има вътрешен човек в полицията.

Юсуф и Ръфат слагат белезници на Шереф, но Юсуф не предава записа от ареста в участъка, тъй като подозира, че в управлението има корумпиран полицай. Ненадейно в дома му идват униформени, които го арестуват за убийството на един от колегите му, като е обвинен и за притежание на наркотици, след като намират пакет с дрога в дома му. Юсуф е закопчан пред очите на съпругата си Мерием и децата си.

Междувременно се оказва, че вътрешният човек на Шереф е именно Ръфат. Двамата се срещат в гората, а Шереф му предава сак с пари в знак на благодарност за добре свършената работа. Причината Ръфат да вземе подкупа е тежкото заболяване на съпругата му, за чието лечение са необходими скъпи лекарства. В затвора Юсуф казва на жена си Мерием да напусне района и да отведе децата. Той знае, че Ръфат си партнира с Шереф. Хората на Ръфат обаче още същия ден нахлуват в дома на Юсуф, за да търсят записа от нощта на операцията. След като Мерием им казва, че не знае къде е касетата, те взимат със себе си Кузгун. Оттогава той никога не се връща при семейството си.

В наши дни:
Кузгун работи като бодигард и успява да обезвреди четирима въоръжени мъже, нахлули в нощен клуб. Доволен от свършената работа, шефът на клуба поверява на Кузгун да охранява важна гостенка от Истанбул. Когато отива да я посрещне на летището, в нейно лице той веднага разпознава приятелката си от детството – Дила. Ръфат звъни на дъщеря си, за да провери дали вече е пристигнала. Дила усеща привличане към Кузгун, макар да не подозира кой е всъщност. Мерием отива на гроба на съпруга си, починал преди години в затвора, и си спомня как е върнала видео касетата на Шереф, но въпреки това никога повече не е видяла Кузгун.

Кузгун се представя пред Дила с името Акча. Вечерта двамата се прибират в хотела, а Дила, леко подпийнала, се нахвърля на бодигарда си и го целува. Той обаче бързо я отхвърля и й заявява, че не може да си позволи да има нещо общо с нея, за което отнася и шамар. Кузгун се прибира при жената, с която живее, а в мислите на Дила нахлуват спомени с Кузгун от детството.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.7 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *