Ето какво ще видим утре (11-ти януари) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Дила е решена да отиде на търга, въпреки че Ферман се опитва да я разубеди. Кузгун казва на семейството си, че всеки момент ще получи доклада от гроба на баща си, от който ще разберат дали е мъртъв. Неше докладва на Фермен, че Гюнеш се държи по необичаен начин, и го моли да разучи какво замисля. В същото време Кузгун научава, че Ферман има братовчедка на име Гюнеш, и казва на Джихан да проучи всичко за нея. Неше звъни на Мерием и я моли да се видят отново, за да продължат разговора си. Кузгун иска от Гюнеш личната й карта, за да придвижи осигуровките й от училището.

Дила пристига на търга. Там се появява и Кузгун, който пожелава на бившата си съпруга да победи по-добрият. В момента на наддаването идва и Ферман, а Кузгун предлага най-високата цена и печели постройките. Неше се среща с Мерием, а Кумру ги проследява. Тя споделя на Мерием, че именно Ферман е убил бащата на Кузгун и затова те не трябва да са близо един до друг. Междувременно Кузгун получава доклада за смъртта на баща си. Разбира, че не е взривен, а е бил прострелян. В същото време в съзнанието на Ферман е единствено убийството на Юсуф, когато е бил дете.

Неше заявява на Мерием, че Кузгун и Ферман никога не трябва да научават, че са братя. Тя е категорична, че Ферман не трябва да узнава, че е убил собствения си баща. Мерием е неутешима. Човекът на Ферман му докладва къде е Гюнеш, а Дила дочува разговора им и й звъни, за да я предупреди. Тя обаче отклонява повикванията й. И Дила, и Ферман тръгват към квартала. Кузгун отново моли Гюнеш да му даде личната си карта, а тя е принудена да му признае, че е братовчедка на Ферман. Заявява му, че е влюбена в него, и го целува, а Дила и Ферман стават свидетели на близостта им.

Ферман нарежда на Гюнеш да се качи в колата, но тя му се противопоставя. Бесен Ферман си тръгва и се обажда на хората си да атакуват казиното в квартала на Кузгун, кълнейки се, че ще го съсипе. Неше е обрана от децата в квартала. Фотографът Фърат тръгва след децата и връща дамската й чанта, но преди това е направил снимка на писмото. Кузгун се досеща, че зад покушението в квартала му стои Ферман, и е решен да му отмъсти. Дила намира Гюнеш и я моли да се прибере, тъй като ще предизвика напрежение между Ферман и Кузгун. Тя се съгласява, но не преди Кузгун, който дочува разговора им, да й каже, че е добре дошла да се върне…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.6 / 5. Рейтинг: 5

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *