Ето какво ще видим утре (11-ти януари) в „Истинска любов“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Куим и Мафалда вечерят и се стремят да водят разговор, но няма за какво да говорят. Те просто искат да бъдат заедно. Лилиана ги насочва към спалнята. Себастиао не разбира защо Мафалда ходи с Куим. Той вижда хапчетата на Лукас и го пита за какво са. Лукас си измисля, че са за грип.

Франсишка спи, а Манел е буден и си спомня Клара и моментите, в които са били заедно. Клара реагира зле, когато Афонсо казва, че Лобо му е предложил компютър. Иска брат й да го върне, за да нямат повече дългове. Афонсо осъзнава, че сестра му е права, но му е трудно да не живее живота, който са имали преди.

На следващата сутрин Франсишка, която все още е при Манел, е извикана в училище, защото Марта е хваната да пуши. Клара връща компютъра на Лобо и гарантира, че след като дългът бъде изплатен, Лобо никога повече няма да я види. Клара отказва да му помогне в кражбата на бижутата. На закуска Висенте разговаря с Пилар за престоя на Тереза ​​у дома и Пилар се изнервя от идеята. Мафалда е щастлива и Висенте обещава, че ще говори с майка си, за да не обърква нещата много. Долорес настоява Нелсън da ухажва Барбара, но той не иска нищо общо с шефката си. Пресиоза отива да пазарува и Нелсън я придружава. Миранда отказва да направи хореографията за Алфама и Томане смята, че всичко е загубено. Той си спомня сватбата си и че това събитие ще спаси квартала. Лилиана, изнервена, няма смелостта да му каже, че записванията вече са приключили.

Жоел се кара на Нуно, защото е изпил няколко чашки с парите, които баща му e дал за храна. Жоел е тъжен заради неблагодарността на сина си. Алекс притиска Хелена да има мотоциклет, но майка му се страхува, че нещо може да му се случи. Габриел осъзнава, че родителите му са в затруднение. Той смята, че курсът, който следва в Лондон, е твърде скъп за тях. Манел говори със Себастиао за Франсишка и се чувства зле, защото е другият. Себастиао обаче разбира, че неговият приятел все още не е забравил Клара.

В училище Франсишка хваща Марта за ръка и я дърпа до колата, докато разговаря с Едуардо по телефона. Рикардо и Лобо наблюдават и се разхождат около бижутерията в подготовка за нападението. Лобо е убеден, че Клара ще му помогне. Вкъщи Марта се противопоставя на Франсишка, която губи контрол и я удря. Едуардо я вижда и й забранява да посяга на дъщеря му отново.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *