Ето какво ще видим утре (11-ти януари) в „Малки убийства“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Доктор Оя спасява момиче на име Невал от самоубийство. Родителите на тийнейджърката са я довели на контролен преглед при Оя, която е гинеколог, за да проверят дали е девствена, преди да я омъжат насила за човек, когото не обича. Оя обещава на Невал да не позволи на майка ѝ и баща ѝ да я омъжат. Тя спазва обещанието си и Невал се записва да учи.

Оя се завръща в квартала си години по-късно и се среща със своите приятелки от детство Мерве, Пелин и Арзу. Оя се откъсва от тях през втората година в Лицея. От тогава никой не я е виждал дълго време, докато не умира Музафер, който е бил директорът-чудовище в училище. Оя отива на погребението му.

Мерве вижда Оя на поклонението и я познава веднага. Мерве извиква Пелин и Арзу, които също срещат Оя след години. Оя се прегръща с трите, но още помни горчивите преживявания с тях в гимназията.

Оя обяснява на Пелин, Мерве и Арзу, че не се е омъжила и няма деца. Мерве предлага да хапнат през уикенда, а Оя се съгласява с фалшива усмивка на лице.

Оя си тръгва, а Пелин изтъква пред останалите две, че според нея Оя не е била щастлива да ги види. Мерве предупреждава Пелин да спре да мисли за миналото и да се съсредоточи върху настоящето.

Пелин е омъжена за Тайлан и двамата имат син на име Берк. Пелин е бясна, че прислужницата си е тръгнала рано и е оставила къщата мръсна. Тайлан пита жена си защо е изнервена. В миналото Тайлан се е срещал с Оя и са щели да се сгодят, но през 1996 г. се е случил инцидент.

След колежа и преживяното Оя се свързва с учителя Едип и се сприятелява с него. Оя се появява на вратата на Едип и му казва, че Музафер е умрял. Видяла е също така бившите си приятелки и си е поговорила с тях.

Арзу е омъжена за Мехмет, а Мерве – за привлекателния Серхан. Серхан винаги е бил груб и студен човек, но щом стане дума за дъщеря му Мила, се размеква.

Мерве предлага да откара Берк, детето на Пелин, до училището, където учи и дъщеря ѝ Мила. Арзу не спира да изпитва угризения за стореното на Оя и го споделя с Пелин и Мерве.

Мерве, Пелин, Оя и Арзу излизат на обяд. Оя споделя, че се е свързала с брокер, но още не може да си намери къща, в която да живее. Мерве ѝ предлага да се премести в техния квартал Сармашък, а Оя се съгласява.

На следващия ден Оя и Мерве отиват на оглед на къщата и Оя я наема.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *