Ето какво ще видим утре (11-ти януари) в „Намери ме“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Тюляй води Мелек в магазина, а на входа се разминават със Шафак. Междувременно в имението Елиф отива да види батко си Керем, който вече е в значително в по-добро състояние, но Парла хваща малкото момиченце и го избутва, предупреждавайки я да не притеснява любимия й.

Жулиде и Шафак се засичат на улицата. Тя отчупва на Шафак половината от геврека си и с действието си показва, че е готова да даде шанс на приятелството им. Мелек се чувства все по-спокойна и помага на Тюляй с обяда.

След прогонването от Парла Елиф се връща в кухнята видимо сломена, а Сюрея и Парла я питат какво се случило. Макар да иска да скрие, Елиф споделя, че Парла я е изгонила от стаята на Керем без причина.

Същевременно състоянието на Маджиде се влошава до краен предел. Госпожата започва да вика за помощ Вилдан, но губи сили. Решава да стане от леглото, но внезапно изпада в безсъзнание и се свлича на земята.

Парла се сбогува с Хюмейра и Керем, но Сюрея я пресреща в коридора и й заявява, че знае, че заблуждава всички с изтъкванията си, че е обгрижвала Керем цялата нощ.

Хюмейра се качва в стаята на Маджиде и вижда майка си на земята безпомощна. Проверява пулса й и установява, че е студена. Йълдъз веднага вика Керем и Сюрея, които се опитват да свестят госпожата, а Вилдан гледа шокирана отстрани.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.1 / 5. Рейтинг: 8

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *