Ето какво ще видим утре (12-ти януари) в „Малки убийства“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Арзу се опасява как Оя ще реагира на новината, че Пелин се е омъжила за Тайлян.

Арзу, Пелин и Мерве помагат на Оя да се нанесе в новия си дом.

Тайлян научава от Пелин, че Оя ще им е съседка. Той се изпуска пред съпругата си с думите „Моята Оя“, а Пелин се вбесява и разиграва сцена на ревност.

Оя излиза да тича, а по пътя непознат човек пада на земята с болки в гърдите. Оя му оказва първа помощ. В същото време и Серхан е в парка и извиква линейка.

Серхан е впечатлен от Оя.

Мерве пита Арзу как вървят отношенията ѝ с Мехмет.

Пелин си записва час за рутинен преглед при Оя.

Оя преглежда Пелин и я уверява, че всичко е наред. Пелин не спира да намеква на гинеколожката, че с Тайлян имат прекрасен брак и сексуален живот. Оя иска Пелин да я запознае някой ден със съпруга ѝ, без да подозира, че това е Тайлян.

Едип пита Оя дали иска да си отмъсти на останалите три жени. Тя отвръща, че е ѝ е било интересно да види как живеят и дали има Божия справедливост. Надявала се е да види, че са с провален живот, но не е така – имат деца и съпрузи.

Арзу открива, че Мехмет е посетил хотел „Саван“. Усъмнява се и звъни на Хилми, от когото разбира, че мъжът ѝ не е ходил да купи вино в Мугла, както е обещал. Мехмет се прибира и лъже, че се е видял с Хилми. Арзу е поразена и едва не припада.

Арзу позвънява на Пелин и ѝ споделя, че според нея Мехмет ѝ изневерява.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *