Ето какво ще видим утре (13-ти януари) в „Черна роза“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Гюлизар заплашва Кендал да си свърши работата и да оттегли жалбата. Той отказва.

Асъм отново е изчезнал от къщата. Похитителите го търсят. Тургут вади пистолета си, но Асъм го удря с един камък. Тургут пада, но се съвзема. Заплашва младежа, който  отстъпва назад. Асъм пада от терасата от втория етаж, а жандармерията арестува похитителите. Откарват младежа в болница.

Ада вдига скандал на Назлъ. Докато двете се карат, Баран се връща вкъщи. Прави забележка на сестра си да не се занимава с Назлъ.

Кендал пристига в болницата, но Емине го вижда и го гони. Казва му, че всички ще разберат, какво е направил, щом Асъм се оправи.

Идрис отива да види Асъм. Кендал го среща в болницата и започва да му вика. Огуз се намесва и отпраща Кендал.

Кендал има финансови проблеми и се обръща към Йозлем. Тя го отрязва.

Състоянието на Асъм не е много добро. Лекарите все още не могат да определят уврежданията и държат младежа в изкуствена кома.

Баран и Нарин сядат на една пейка. Нарин отново повдига въпроса, че Баран е неин син и не иска да го загуби.

Кадрие пита Айше къде е Сибел. Преди момичето да отговори, Баран и Нарин се прибират. Двамата успяват да убедят Кадрие, че Асъм е добре.

Баран моли Айше да не се държи така и да започнат отначало. Айше му отказва, защото и двамата са се променили.

Лекарят съобщават на Емине, че, за да се възстанови Асъм напълно, трябва да се лекува в Истанбул, но това ще струва доста скъпо. Емине споделя проблема си с Йозлем. Тя заплаща всички разходи по лечението и местят Асъм в Истанбул.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *