Ето какво ще видим утре (14-ти януари) в „Нашата история“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Майката на Мюжде изпуска Исмет, който излиза на улицата. Тя страда от различни фобии, но все пак успява да го хване преди да го е блъснала някоя кола.

Станал е инцидент и идва линейка. Филиз си мисли, че пострадалият е баща ѝ. Баръш я успокоява, че това не е Фикри.

Баръш известява Филиз, че е закарал баща ѝ в Гърция. Тя му удря един шамар и настоява да я заведе при него.

Бащата на Филиз се е напил и е заспал на една пейка на крайбрежната улица. Той пита две момичета колко е часът, а те се стресират и се оплакват на гръцките власти. Фикрет разбира и хуква да бяга, но ченгетата го залавят и го вкарват в ареста.

Баръш заминава заедно с Филиз за Гърция. По пътя закъсват за бензин. Двамата се отправят до най-близката бензиностанция, която е на 4 км от мястото, където е колата.

Мюжде отива в дома на Рахмет, за да учат. Двамата се затварят в стаята му, а Тюляй и брат му се нареждат да подслушват на вратата. Мюжде и Рахмет тъкмо да се целунат и малчуганите нахлуват вътре. Мюжде става и си тръгва.

Малко преди да стигнат границата, Баръш затваря Филиз в един тайник на колата, защото тя няма паспорт. Баръш преминава границата успешно.

Фикрет също изчезва от вкъщи. Двамата му по-големи братя тръгват да го търсят. Намират го да носи две играчки за най-малкия им брат.

Баръш и Филиз прекарват нощта на открито под едно дърво. Филиз не му позволява да се приближи много до нея.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *