Ето какво ще видим утре (14-ти януари) във „Вятърничав“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Реян и Миран са заедно със семействата си в бижутерия, за да изберат гривна за бъдещата младоженка. Азат нахлува вътре и с юмрук поваля Миран на земята. Младежът успява да запази самообладание и не му отвръща. Вечерта Реян се връща в конака, а Ярен я пресреща и я обвинява, че й е отнема мъжа, когото е обичала. Кара я да си признае, че не иска Миран, но Реян през сълзи й признава, че е влюбена. Ярен заявява на сестра си, че от тук нататък вече са смъртни врагове.

Миран не престава да си спомня моментите на близост с Реян, но си повтаря, че трябва да дойде на себе си и да изпълни това, за което е дошъл. Гьонюл е силно разстроена заради предстоящата сватба, но Султан я заставя да си мълчи и да потърпи още малко. Заявява й, че са непосилни да спрат отмъщението на Азизе, бленувано цели 27 години. На следващия ден двете идват в конака и дават на Реян булчинската й рокля. Султан и Гьонюл остават насаме, а Гьонюл казва на майка си, че не може да издържи на гледката, и си тръгва.

Идва вечерта на къната и всички жени в конака се събират, за да извършат ритуала. Миран и Фърат пътуват с колата, а Миран споделя на приятеля си, че иска да види бъдещата си съпруга. Фърат отново го подпитва на какво се дължи интереса му към Реян, предвид че има една единствена цел и тя е да си отмъсти. По време на къната Азат дави мъката в алкохол, а Ярен се заключва в стаята си и от яд скубе косите си.

Миран изпраща съобщение на Реян, че е пред конака. Девойката успява да се измъкне, а Миран заслепен й прави комплимент, че е по-красива от всякога. След като Реян се връща на къната, Гьонюл пресреща Миран и му заявява, че не издържа повече. Пита го докога ще се преструва, че не му е съпруга, а той бесен я заставя да си мълчи и я отблъсква. Реян тайно вижда сцената отстрани и остава безмълвна, недоумявайки защо любимият й посяга на сестра си. Азат идва и отвежда братовчедка си насила с молба да поговорят.

Гьонюл обвинява мъжа си, че се е влюбил в момичето и е забравил за отмъщението, за което са пожертвали брака си. Започва да крещи пред конака, че е съпруга на бъдещия младоженец, но Миран бързо успява да я озапти и я отвежда с колата си. Насаме Азат признава на Реян, че я обича от дете, и я моли да се омъжи за него. Заканва се да развали сватбата, но Реян със сълзи на очи го умолява да не го прави. Азат обаче отива при Насух и разгневен му казва, че иска да говори с него. Хазар обаче успява да го успокои и го отвежда.

Реян отива при майка си и силно разстроена й споделя за признанията на Азат. Зехра се опитва да успокои дъщеря си и й заявява, че Миран винаги ще се застъпи за нея. Насаме Азат моли Хазар да не дава Реян на Миран, тъй като обича дъщеря му. Бесен Хазар посяга на племенника си, а Ярен тайно става свидетел на целия им спор.

След като Хазар си тръгва Ярен отива при Азат и го обвинява, че не й е споделил по-рано за чувствата си. Заявява му, че сега и двамата са губещи. В същото време Миран и Гьонюл водят разгорещен спор, а тя го моли да се откаже от отмъщението си, надявайки се, че има шанс да я обикне. Той обаче е категоричен, че не обича никого и за него най-важно е отмъщението.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *