Ето какво ще видим утре (17-ти декември) в „Намери ме“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Рана е изключително разстроена, че Тарък е подарил обеците, които сама си е избрала, на Хюмейра, и дави мъката в алкохол. В този момент Тарък идва в къщата й и се опитва да я успокои, но безуспешно. Вади кутия със същото бижу, но Рана я хвърля на земята разгневена. Въпреки че й казва, че иска да бъде само неин, Тарък отхвърля ултиматума на Рана да избира между нея и Хюмейра. Казва й, че точно сега трябва да бъде до съпругата си предвид бременността й. Рана е безсилна…

Бирдже се извинява на Юнус за нарушеното спокойствие и го кани на парти на нейни приятели. Инджи изпада в дълбока депресия и категорично отказва да играе дори с приятеля си Емирхан. Мелек решава отново да тръгне да търси Елиф. Инджи пък е решена да намери леля си Мелек и бяга от магазина на Тюляй. Жулиде се прибира и заварва къщата с отворени врати. Осъзнава, че Мелек я няма, и притеснена тръгва да я търси.

Инджи и Мелек се засичат за втори път в квартала. Малкото момиченце успява да спре майката на Елиф и въодушевена отива да я прегърне. Мелек се стресира и не осъзнава какво се случва. Объркана, тя не познава Инджи, отдръпва се и тръгва да бяга. Инджи се опитва да я догони, но я загубва. Благодарение на Инджи, Мелек за първи път чува истинското си име. Дали спомените ще изплуват на повърхността?

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.7 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *