Ето какво ще видим утре (18-ти януари) в „Малки убийства“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Мехмет се разплаква пред Арзу, убеждавайки я, че винаги ще обича нея и никога не би ѝ изневерил. Арзу се чувства виновна и го прегръща.

Мерве пристига в кабинета на Оя и лъже асистента ѝ, че е взела от куриера кутийката, предназначена за Оя.

Оя отваря подаръка и вижда колие с формата на котва и бележка с надпис „Липсвам ли ти, скъпа?“ Всъщност колието е пратено нарочно от Мерве. Мерве подтиква Оя да го сложи с думите, че все още не е забравила Тайлян. Оя я опровергава, окачвайки го на врата си.

Арзу се приготвя за рождения си ден. Докато Мехмет е навън и разговаря по телефона, тя намира в чантата тайния му мобилен. Отключва го и вижда снимките с любовницата му Бурджу. Арзу решава да се преструва и скрива телефона на мъжа си в банята.

Всички се събират в клубния басейн, за да отпразнуват рождения ден на Арзу.

Бурджу се появява на празника, а Мерве забелязва как Арзу следи жестовете на Мехмет и Бурджу. Арзу се държи много студено с Бурджу.

Оя пита Серхан дали е ходил на преглед след паник атаката.

Тайлян пристига на партито и среща Оя. Вижда, че още носи колието с котвата. Оя го упреква, че той е пратил накита, а Мерве се появява и нарочно разкрива, че Тайлян и Пелин са женени. Тайлян уверява Оя, че нищо не ѝ е пращал.

Пелин се появява и вижда, че Тайлян и Оя си говорят. Приближава, вижда колието на врата ѝ, и го къса. Пред всички гости я нагрубява и я бута в басейна. Мерве наблюдава отстрани и се радва.

На следващия ден Тайлян посещава Оя и намеква, че все още е много красива. Извинява се за поведението на Пелин. Уверява я, че не е пратил той колието, защото има смелостта да ѝ го даде лично.

Оя се досеща, че Мерве е пратила колието, и поръчва пестициди. Позвънява на Мерве и заявява, че хемоглобинът ѝ е паднал и ѝ предписва курс на лечение.

Мерве разкрива на Пелин, че колието е подарено на Оя от нейна пациентка.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *