Ето какво ще видим утре (18-ти януари) в „Остани с мен“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Кокила отива в болницата и от мъжът, довел Джаги там, научава, че медальонът липсва. В същото време Гора гледа бижуто и се опитва да заличи следите, които я уличават. В стаята влизат Видя и Дивя, а Гора дава медальонът на Дивя. Джаги с всички сили се опитва да си вземе чаша вода. Гопи влиза в стаята и се опитва да му помогне, но той отказва.

Гора се връща у дома след покупки и с изненада вижда Кокила в имението. С хитрост бабата на Видя и Мира успява да се промъкне в стаята на Гора и започва да търси медальона, но не го открива. Същевременно Гопи води при Джаги един от най-известните рехабилитатори в Индия. Джаги се опитва да се изправи, но отново пада на земята.

Вечерта Сита отива в нощен бар, където Рамакант се задява с няколко свои приятелки. Там обаче се спречква с двама мъже, които й предлагат алкохол и я канят да танцува с тях. Дивя отнася медальона в стаята си и си мисли, че това е най-големият подарък, който може да получи от Гора. Джаги е толкова гневен на Гопи, че разкъсва брачните им снимки.

Видя идва в имението Моди заедно с Дивя, а Кокила пита внучка си кое е това момиче. Видя й отговаря, че е далечна роднина, която ще остане няколко дни. Кокила веднага забелязва медальона и пита Дивя откъде го е взела. Видя заявява на баба си, че й е подарен от Гора. Кокила го взима, отваря го и разкрива, че Гора е убила Ахем.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *