Ето какво ще видим утре (19-ти януари) в „Черна роза“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Кендал си спомня разговора с баща си, когато научава, че е лишен от наследство. Уверява се, че не е син на Мехди.

Нарин също си спомня за брат си. Гледа неговата снимка и му споделя колко е уморена от всичко.

Баран моли Айше да му позволи да я подкрепя. Тя продължава да мълчи.

Лекарите информират, че операцията на Асъм е много сложна, но засега всичко е минало добре. Налага се да го държат в изкуствена кома, но не могат да кажат, че опасността е преминала. Уверяват Емине, че ще трябва да бъде много търпелива.

През нощта Огуз и Нарин се срещат. Огуз отново я хваща за ръката, казвайки ѝ, че е нарушил обещанието си да не я пуска. Нарин му благодари за обичта и за това, че се е чувствала обичана. Двамата се прегръщат.

Рюзгяр съжалява, че е загубил дневника. Ебру разказва на Ада колко ценен е този дневник за нея. Баран тайно чува историята.

Рюзгяр моли баба си да му разкаже приказка, преди да заспи.

На сутринта Кендал отива в имението и търси майка си. Кадрие и останалите го гонят, а Баран му тръшва вратата. Всичко това е сън. Когато агата се събужда, той е отчаян, че всичко за него вече е свършило. Отплава с лодката към брега.

Кадрие е при Идрис в работилницата. Признава му, че е дала писмо на Кендал, в което му е писала, че е негов син. Моли Идрис да се погрижи за Кендал.

Йозлем моли Емине да излязат извън болницата и да се поразсеят, докато чакат Асъм да се събуди. Двете се качват на кораб и плават по Босфора. Йозлем се чувства много щастлива.

Касъм е с опасност за живота.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.6 / 5. Рейтинг: 8

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *