Ето какво ще видим утре (21-ви януари) в „Безмилостен град“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Недим побеснява и казва яростно на Агях, че Джемре казва истината, след което тръгва с инвалидната количка срещу Шениз. Дженк извежда Джемре от хола, а Недим продължава да казва на Агях, че Джемре е права. Агях го моли да се успокои и да му каже какво се е случило. Дамла прошепва на Шениз, че Недим я гледа психарски. Шениз вика Нуртен, но Агях я спира. Недим казва на Агях, че Шениз е лъжкиния.

Агях го пита защо, а Недим го хваща за яката и пак нарича Шениз лъжкиния. След това Недим започва да бие по количката, а Агях го успокоява. Нериман и Сехер са пред банята и се притесняват за Джерен. Джерен излиза от банята и казва на Сехер, че има разтройство и си отива в стаята. Недим отново нарича Шениз лъжкиния, а Шениз започва да демонстрира, че ѝ прилошава и че е дълбоко наранена от думите на Недим.

Шениз показва фалшивата си загриженост към Недим. Недим казва, че не знае нищо за Шениз, а Дамла му казва, че Шениз ден и нощ се е грижела за него. Агях ѝ казва да млъкне. Недим хваща Шениз за ръката, а тя на ухо му благодари и след това пред другите го моли да я пусне. Шениз и Недим падат на земята. Агях казва на Нуртен да качи Недим в стаята му. Нуртен е при Недим, а той я моли да му даде албума със снимките на майка му. Той ги разглежда и се разплаква. Шениз продължава да промива мозъка на Агях, че тя се е грижила за Недим. Агях влиза в стаята на Недим докато той спи и сяда до него.

Сутринта Шениз отива при Недим и го заплашва, че ако пак направи снощния цирк, то тя ще убие и Джемре и Недим. Тя изважда снимката му с родителите и е на път да в скъса. Недим я умолява да не я къса, но тя не го слуша и я разкъсва на парчета и му казва да не я предизвиква. След това пуска камерата и излиза. Нуртен дава закуската на Недим, а той настоява Джемре да се върне. Шениз отива при Дженк да говорят и го пита как може да целуне сестрата и му казва, че ще каже на Агях, че е било лъжа. Дженк отваря вратите на шкафа и вижда Джерен в него, а тя му прави знак да мълчи.

Сехер отива при Агях и казва, че иска да разбере какво се е случило. Агях казва, че не е мигнал заради дъщеря ѝ и казва на Сехер да я държи из късо и да не се навърта около сина му. Сехер казва на Агях да държи из късо сина си и си тръгва. Дженк отива при Агях, а той го пита дали е целунал Джемре.

Шениз стои от страни и подслушва дали Дженк ще спази плана им. Той вместо да каже, че не я е както Шениз искаше, казва, че я е целунал. Дженк му казва, че докато не му каже защо Джемре е толкова ценна за него, той няма да му каже нищо за онази нощ в затоврения ресторант. Джерен без да иска се изпуска пред Дживан, че Дженк е свалял Джемре. След това му казва, че двамата са се целунали. Дживан се изнервя, а Джерен се усмихва.

Написано от: Павлин Атанасов

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук може да споделяте вашето мнение за сериала, също така ще намерите новите епизоди, новини, снимки и статии свързани с него.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.1 / 5. Рейтинг: 14

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *