Ето какво ще видим утре (22-ри декември) в „Истинска любов“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Клара отива в Сао Томе, за да разбере какво се е случило с майка й. Манел й се обажда, за да я покани на вечеря. Той й предлага помощ и хваща същия самолет, за да я придружи до Сао Томе. Клара е объркана, но щастлива, че Манел е там.

В Сао Томе Манел и Клара са горещо посрещнати от семейството му. Телата все още не са намерени и Манел се възползва от възможността да покаже острова на Клара. Тя му благодари за всичко, което прави за нея, и той й признава, че не спира да мисли за нея, след което се целуват.

Тимотео води Клара до плажа, където са намерили останките от самолета. Там Клара намира скъсаните дрехи на майка си и си спомня последния им разговор. Трябва винаги да спазва обещанието си да защитава брат си и сестрите си. Марта все още се надяваше, че майка й е жива. Афонсо се чувства напълно изгубен. Даниела отхвърля Франсишка и е агресивна с нея.

Десет месеца по-късно, Франсишка пробва сватбена рокля. Клара идва да вземе брат си и сестрите си, които отказват да присъстват на сватбата на баща им с леля им. Франсишка заплашва Клара, че ще малтретира сестрите й, ако ги отведе. Франсишка разкъсва собствения си воал и се преструва, че Клара го е направила. Едуардо се кара на дъщеря си, която го моли да не се жени за Франсишка.

Едуардо прави забележка на Клара и я моли да не смущава Франсишка отново. Клара иска да отведе сестрите си, но Едуардо не разрешава. Сватбената церемония се провежда и когато носи пръстените, Даниела плаче. Франсишка разсейва Едуардо и двамата сключват брак. Отдалеч Клара наблюдава всичко с негодувание. Афонсо, саркастичен и пиян, отива при младоженците и засрамва баща си и мащехата си, обвинява ги, че са безсрамни. Едуардо моли сина си да напусне, той отказва, но Висенте успява да го отведе. Едуардо се извинява на Франсишка заради децата и я моли за разбиране.

В Сао Томе експертът, извършил разследването, предполага, че това може да е саботаж. Клара гарантира, че Франсишка никога няма да заеме мястото на майка й. В градината Франсишка осъзнава намеренията на Клара да вземе сестрите си и държи Даниела и Марта близо до себе си. Тя ги заплашва, но Клара не се страхува от нея. Едуардо осъзнава напрежението и Франсишка казва нещо, което кара Клара да избухне и да хвърли сок по нея.

В хангара на летището в Сао Томе Манел разговаря с инспектор Аурелио и той казва, че инцидентът е бил много странен, но няма нищо конкретно. Марта казва на Клара, че е чула Франсишка да говори за осиновяването на най-малките дъщери на Едуардо. Клара гарантира, че ако зависи от нея, това никога няма да се случи.

Месеци по-късно в съда се дава разрешение за осиновяването на Марта и Даниела от Франсишка. Съдията счита, че отговаря на всички необходими изисквания. Клара, безпомощна, гледа Афонсо с опасение. Марта плаче, отвратена, тя не казва нищо на съдията, за да не позволи само Даниела да бъде осиновена от мащехата си. Едуардо и Франсишка са щастливи, но Марта казва, че никога няма да й бъде дъщеря.

Манел изненадва Клара в музея, докато е на работа.

Афонсо отива при Филипа, която трябва да се срещне с Лобо, защото той я е помолил да отиде и да направи доставка. Афонсо предлага да я придружи.

Франсишка влиза тайно в болничната лаборатория и изважда две бутилки ботулинов токсин. Телмо й помага, като отвлича вниманието на лаборанта. Целта й е да опияни Едуардо и да го накара да умира бавно.

Рикардо изпитва известен страх да не бъде хванат от съдебната полиция с току-що откраднатите пратки, но Лобо не се страхува, защото вече се е погрижил за всичко. Афонсо кара колата с откраднатите части с висока скорост и е следван от полицейска кола. Филипа е в беда и го моли да не спира. Филипа му заповядва да избяга и когато пристига полицията, тях вече ги няма. Когато агентите проверяват колата, намират няколко откраднати вещи. Филипа, много изнервена, обяснява на Aфонсo, че колата, към която отиват, е открадната. Афонсо е в шок и много уплашен.

Франсишка се опитва да влезе в управлението на компанията, но Едуардо й напомня, че тя принадлежи на децата му и че не може да предаде управлението на фабриката за плочки.

Манел изненадва Клара с разходка с въздушен балон. Манел се възползва от романтичния момент, за да помоли Клара да се омъжи за него. Тя се усмихва и приема.

Филипа и Афонсо разказват на Лобо всичко, което се е случило, а Лобо настоява той да плати загубената сума. Едуардо се опитва да съблазни Франсишка, но тя се прави на много обидена заради децата му и не иска да го целува или прегръща.

Едуардо решава да потича и Франсишка се готви да сложи отрова в смутито му, когато Клара влиза в кухнята и я хваща, като излива съдържанието на спринцовката. Франсишка се изнервя и се опитва да го прикрие, а Клара изисква да знае какво е лекарството. Тъй като Франсишка не дава логичен отговор, Клара заплашва да анализира съдържанието, а нейната леля / мащеха изхвърля всичко в мивката и хвърля спринцовката в отпадъчния канал. Франсишка се изнервя, държи Клара за косата и я заплашва с нож. За да се защити, Клара удря Франсишка по главата с ваза и я оставя да кърви. Едуардо пристига доста уморен и Клара казва на баща си, че е отровен от Франсишка. След като вижда жената да кърви, Едуардо изисква дъщеря му да й се извини и пред отказа й Едуардо гони дъщеря си от дома му.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *