Ето какво ще видим утре (23-ти декември) в „Намери ме“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Тюляй все повече се притеснява за психичното състояние на Инджи. В магазина Леман кара Жулиде да й премери кръвното налягане, но отказва да сподели на Тюляй какво се е случило и защо е така уплашена. Заявява, че вече се чувства по-добре, и си тръгва.

Емирхан и Жулиде се прибират вкъщи. Притеснена за сина си, по пътя Жулиде обмисля да се свърже с институция, която да поеме грижите за Мелек. Когато се прибират вкъщи обаче двамата откриват, че майката на Елиф е направила курабии специално за тях. Мелек заявява на Жулиде, че й е признателна, а тя, от своя страна, остава приятно изненадана и отлага намеренията си да я настани в клиника за хора с душевни проблеми.

Малко по-късно Жулиде се връща в магазина, а Мелек я проследява, за да й занесе още курабии в случай, че е останала гладна. Тя пристига на вратата на ателието и се разминава на сантиметри от Тюляй, но Жулиде я вижда и излиза навън. Тя взема кошницата със сладкишите от Серче и я отпраща обратно у дома.

Инджи веднага опитва курабиите и заявява, че са същите, каквито е правила и леля й Мелек. Тюляй вкусва сладките и също установява, че много наподобяват тези на майката на Елиф. Рана избягва позвъняванията на Тарък, а това го подлудява. За да откупи вината си, че не й обръща достатъчно внимание, той организира романтично пътуване само за тях двамата. Междувременно Керем забелязва, че Тарък е посетен от съмнителен тип в холдинга, и провежда собствено проучване.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 4

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *