Ето какво ще видим утре (25-ти ноември) в „Черна птица“

Кузгун се отбива в джамията, а в съзнанието му нахлуват спомени от детството с майка му. Веднага се запътва към родния си дом и разпитва Картал и Кумру за Мерием. В същото време Бора пристига при Шивача, за да му вземе мерки за костюма. Дила взема доказателствата, уличаващи Кузгун в убийството на Шереф, и се запътва към прокуратурата.

Бора получава съобщение с местоположение от Кузгун. Веднага нарежда на хората си да освободят Мерием. Бора веднага се запътва към дома си и вижда Кузгун да чете приказка на сина му Атлас. Кузгун му признава, че наистина е убил баща му, но му заявява, че проблемът му е с него, а не със семейството му. В това време Дила пристига при прокурора и му предава пистолета, флашката и архивите, като казва, че извършителят на убийството е Джемшит Сойдер.

Дила си спомня как е заставила баща си да намери поставен човек, който да поеме вината на Кузгун. Мерием се прибира вкъщи и осъзнава, че обаждането, издействало освобождаването й, е било от Кузгун. Бора е бесен, че Кузгун го е изиграл, и се заканва да си плати. Дила напуска прокуратурата разстроена и игнорира входящото обаждане от Бора. Картал намира снимката на баща си в чекмеджето на сестра си. Осъзнава, че палачът на гаража му е Кузгун.

Кузгун се среща с Шивача и му заявява, че ще поеме бизнеса със семената. Ръфат представя на Бора новия му партньор. Той остава шокиран, когато вижда Кузгун, но осъзнава, че няма друг избор, тъй като доставката е след два дни. Мерием и Дила се срещат. Мерием й признава, че Бора я е отвлякла, и я моли да спаси Кузгун като го отпрати от семейството и живота си. В същото време Ръфат заявява на Кузгун, че Дила не го е предала на прокурора.

Али разбира, че баща му е поверил бизнеса на Кузгун, и се вбесява. Бора узнава, че има задържан по случая на Шереф, и търси обяснение от Дила защо е заела страната на Кузгун. Тя, от своя страна, го заставя да не закача семейството на приятеля й, като му обещава скоро да го накара да си тръгне от живота им. Али не е на себе си след предателството от собствения си баща.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.