Ето какво ще видим утре (25-ти ноември) в „Една жена“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Бахар, Бершан и Джейда отиват в полицията. Пред участъка Бахар си спомня, че имат нейни снимки от местата на предаване на стоката. Тогава трите решават и тръгват към парка. Джем пристига и трите се качват в колата.  Води ги в гориста местност и ги информира, че може да му се издължат на вноски – четири пъти по 100 000 лири, като първата я иска още следващият петък.

Джейда и Бахар се прибират и се преструват, че нищо не е станало. Подаряват на децата сладко коте. Ширин предлага пред всички да изпрати Ариф.

Късмет получава информация, че две деца са родени на същата дата и болница като Арда. Едното е богато и има всичко в живота, докато другото е бедно и се бори да оцелява. Късмет се намира до Джем и двамата се усмихват един на друг.

Бершан предлага на Бахар и Джейда да откраднат, за да платят първата вноска на Джем. Джейда има идея да отмъкне скъпите бижута на Фазилет, които е видяла в стаята ѝ. Бахар е категорично против и привидно Джейда се съгласява, но насаме споделя с Бершан, че ще извърши кражбата.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *