Ето какво ще видим утре (25-ти ноември) в „Приказка за Бодрум“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Атеш казва на Аслъ, че Фарълъ ги вика на пристанището, за да се види с майка й.

Бора не разбира нищо от това, което се случва с Мая. Лял му съобщава, че Еврен е спрял гостенката да не си тръгне.

Яна признава истината на сестра си. Обвинява за всичко техния баща. Мая се разплаква, научавайки новината, че детето се е родило живо. Яна доверява, че отдавна знае истината и отново моли сестра си за прошка.

Фарълъ прегръща Мая, а Сюха отвежда Яна далече от пристанището.

Йълдъз си спомня как е открила как Фарълъ е съхранявал листите от календара за всеки неин рожден ден. Еврен се появява, за да честити празника на Йълдъз. Тя го гони. Еврен й казва, че много я обича и когато Фарълъ избере майката на живото си дете, той ще е до нея.

Бора пита сестра си за Еврен. Тя отговаря, че не знае. Гьозде подхваща въпроса за Лял, но Бора я срязва.

Фарълъ казва на Мая, че дъщеря им идва. Разказва, че Аслъ е отгледана от един рибар пред очите му.

Атеш води Аслъ при майка й. Фарълъ им помага при срещата, но двамата се оттеглят, за да оставят майка и дъщеря насаме. Мая прегръща Аслъ и я моли за прошка.

Келебек вижда Йълдъз отчаяна. Поздравява я за рождения ден. Съобщава, че Аслъ е на пристанището и се е срещнала с майка си.

Бора научава, че Лял е снела охраната на Еврен.

Ергювен започва да шантажира Лял. Казва й, че Бора е прехвърлил не по-малко от 100 млн. Вика асистентката да си поговорят насаме.

Узай си търси нова кауза, с която да се занимава, и пита Келебек за баща му.

Майка и дъщеря имат много въпроси една към друга. Мая съобщава, че ще остане в Бодрум, докато не опознае Аслъ и не получи всички отговори.

Фарълъ се обажда на Йълдъз. Тя го пита за Аслъ.

Су информира майка си, че се е погрижила да отпразнуват рождения й ден. Йълдъз я моли да няма тържество. Казва на дъщеря си, че ще си потърсят къща под наем.

Бора вика Лял и Еврен в кабинета си. Еврен изтъква, че Лял му е помогнала при случая с Мая. Ергювен съобщава на Бора, че Мая и Фарълъ имат дете, за което не са знаели. Сега гъркинята е намерила дъщеря си и всички са много щастливи. Бора и Лял са изненадани…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *