Ето какво ще видим утре (26-ти февруари) в „Навсякъде ти“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Селин споделя с Демир, че откакто е в живота ѝ, всичко се е променило. Доверява му опасенията си, че крие нещо от нея. Демир признава, че има нещо, което го дерзае, но не пожелава да сподели.

Ведат намеква на Ейлюл, че Демир е отворил нова страница в живота си и е срещнал нова любов.

Бурак идва в къщата на Селин, за да ѝ върне фотографиите, но на входа го посреща Демир. Селин е принудена да разкрие на Демир, че Бурак се е промъкнал тайно в стаята ѝ и е взел снимките заради Есен. Това успява да предизвика гнева му, а в отговор Демир заявява на любимата си, че не одобрява да работи с човек като Бурак.

Демир вика Бурак в кабинета си и го предупреждава да не се занимава със Селин извън работно време, като му забранява да идва в къщата им.

Ейлюл подрежда вещите си в офиса, а Селин се досеща, че е виждала подобни антики и сред предметите на Демир.

Ейлюл все повече се сближава с колектива на „Артемим“.

Демир си спомня как Ейлюл го е напуснала, оставяйки бележка с годежния си пръстен.

Ейлюл пътува в колата на Демир. Предлага му да не се връщат веднага в офиса, но той отказва и забързва скоростта. Внезапно спира и ѝ се нахвърля, като ѝ заявява, че не е длъжен да ѝ дава обяснения, оставяйки я сама на крайбрежната.

Бурак предлага на Селин да я откара, но тя твърдо отказва. Бурак се примирява, че я е загубил.

Вечерта Селин отново пита Демир защо се е променил през последните дни и го моли да ѝ сподели, ако има нещо. Демир доверява на любимата си, че се измъчва заради миналото си. Селин подхожда с разбиране и го уверява, че всичко ще бъде наред.

Бурак и Ейлюл се разбират да се срещнат насаме.

Ибо, Айда, Селин и Демир се събират на барбекю.

Бурак признава на Ейлюл, че има професионални търкания с бившия ѝ, а тя му отвръща, че няма да бъде пешка в плана му срещу Демир.

Айда казва, че е забравила телефона си в колата на Демир, и двамата заедно отиват да го вземат. Когато остават насаме, Айда признава на шефа си, че всички бележки, цветя и подаръци, адресирани до Селин, всъщност са дело на момичетата. Демир приема с усмивка факта, че е ревнувал без причина.

Селин и Ибо засичат Бурак и Ейлюл в ресторанта. В същото време Демир и Айда се връщат от колата под ръка. Ейлюл остава шокирана, мислейки си, че именно Айда е новата приятелка на Демир.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *