Ето какво ще видим утре (26-ти януари) във „Вятърничав“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Миран настига колата на Азат на моста на Мидят и казва на Реян, че е дошъл за нея. Азат му се противопоставя и му отвръща, че ще отведе братовчедка си далеч, за да я спаси. Двамата с Миран насочват оръжия един към друг. Реян обаче заявява, че няма да последва нито един от двамата, и скача от моста. Миран се хвърля след нея в реката и успява да я спаси, въпреки съпротивата й.

Младежът изважда съпругата си от водата в безсъзнание и й прави изкуствено дишане. Реян идва на себе си и уплашена веднага тръгва да бяга. Зехра моли някой от семейството да й отключи, за да спаси от дъщеря си. Единствено Мелике се отзовава, а Зехра веднага отива при Хандан и Ярен и започва да ги обвинява, че са изпратили Реян на смърт.

Миран настига Реян и я поваля на земята. Подава й ръка, за да й помогне, но тя му казва, че ще се изправи и сама. Ярен звъни на Азат, а той през сълзи й съобщава, че не е могъл да спаси Реян. Зехра се свлича на земята, когато научава, че дъщеря й е скочила в реката. Афектирана, тя отива и хваща Насух за гушата. Хазар я отвежда и я уверява, че Азат най-вероятно е излъгал и дъщеря им е жива.

Миран хваща Реян за ръката, а тя започва да го обвинява, че я е предал и се е възползвал от нея. Момичето забелязва преминаващ автомобил и тръгва да тича срещу него, но когато влиза вътре, попада на Фърат. Миран моли приятеля си да им намери място, на което няма да бъдат открити. Същевременно в конака на Асланбей Азизе се наслаждава на възмездието си.

Насух съобщава пред цялото семейство, че без да знаят са станали жертва на отмъщение от кръвните си врагове Асланбей. Ярен остава шокирана, когато научава, че Миран е внук на Азизе. Зехра отново се нахвърля на Насух и го обвинява, че е пожертвал дъщеря й. Джихан докладва на баща си, че Реян и Миран не са изплували от реката, а той му нарежда да ги върнат в конака живи или мъртви. Дядото на Реян е решен на всяка цена да я убие.

Хандан намеква на Джихан, че дългогодишната вражда с Асланбей по-скоро не е заради земя, а заради неразчистени сметки от миналото, свързани с Хазар. Междувременно Зехра моли съпруга си да й обясни кои са Асланбей и защо са отмъстили на Шадоулу чрез дъщеря им. Хазар й отвръща, че като майка на Реян е длъжна да знае истината, но в това време прислужницата Нигяр му звъни от болницата, за да му каже, че Гюл е дошла в съзнание.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.1 / 5. Рейтинг: 21

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *