Ето какво ще видим утре (28-ми януари) във „Вятърничав“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Реян издебва Миран и звъни на майка си в болницата. Зехра веднага пита дъщеря си къде е, но в този момент Миран влиза в стаята, отнема апарата от ръцете на Реян и го захвърля. Дава й пистолет и я заставя да стреля, щом толкова го мрази. Реян натиска спусъка, а Миран пада ранен на земята. Девойката тръгва да бяга, но по пътя се сеща за най-хубавите си мигове с Миран и се връща в къщата.

Реян взима телефона от земята и се опитва да го включи, за да извика линейка, но безуспешно. В конака Хазар не спира да се обвинява, че Реян е платила за грешките му от миналото. Миран идва в съзнание, а Реян се опитва да промие раната му. Младежът й казва, че ако иска той да живее, ще трябва да извади куршума от гърдите му.

Джихан и Азат се връщат в конака и съобщават на Насух, че Реян и Миран са излезли живи от реката. Старият нарежда да продължат да ги търсят под дърво и камък. Азат се нахвърля на дядо си и го обвинява, че е превърнал живота на братовчедка й в ад. Заявява пред всички, че от малък е влюбен в Реян и няма да се откаже от нея за нищо на света.

Миран дава напътствия на Реян как да извади куршума. Момичето се справя и промива раната. Миран се унася, а Реян го завива и го обгрижва през цялата нощ.

Хазар отива в болницата, а Зехра му казва, че Реян е жива и е в ръцете на Миран. Гюл най-после вижда баща си и веднага пита за кака си.

На сутринта Миран се събужда и вижда Реян заспала от умора до него.  Погалва я и й се усмихва. Междувременно Хазар получава анонимен SMS ако иска да разбере местоположението на дъщеря си, да излезе пред болницата. Там го чака Султан, която му съобщава, че е тъща на Миран, и му предлага договорка – тя ще му каже мястото, на което е заедно с Реян, а той ще върне зет й жив преди някой да ги е открил. Джихан подслушва разговора им и вижда, когато Султан предава на Хазар бележка с адреса на къщата на Фърат.

Реян приготвя супа за Миран и му дава да яде, но вижда, че не се справя, и започва да го храни. Миран споделя със съпругата си, че ако ги открият, ще ги убият. Хазар доверява на брат си къде се крие дъщеря му. Джихан веднага отива при Насух и му докладва, че Хазар знае местоположението на Реян. Насух веднага се насочва към мястото.

Азизе научава от Есма за интригите на Султан и я зашлевява затова, че е предала Миран на Шадоулу. Звъни на Фърат и му нарежда веднага да отведе внука й от къщата. Той звъни на Миран, но телефонът му е изключен…

Прислужницата Ханифе заплашва Хандан, че ако не я сватоса с Насух, ще разкрие пред всички, че Ярен е знаела, че Реян ще бъде опозорена, но си е замълчала.

Хазар първи пристига в къщата, обитавана от Реян и Миран. Миран обаче запушва устата на съпругата си и я отвежда в една от стаите. Хазар влиза въоръжен в имота и насочва пистолет срещу Миран.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.9 / 5. Рейтинг: 11

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *