Ето какво ще видим утре (29-ти декември) в „Истинска любов“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Карлос и Елена искат да се срещнат с Клара и са изумени, когато Манел казва на семейството, че той ще се ожени за нея и че скоро ще заживеят заедно.

В Ларго де Алфама Долорес се оплаква на Карлос, че Алис е отворила хостел.

Марта и Даниела си събират багажа, за да избягат и мислят да се обадят на Клара от автогарата. След като излизат, Франсишка купува четири билета до Мадрид, с кредитната карта на Клара, за да симулира, че е избягала с брат си и сестрите си. Тя се среща с Телмо и му връчва билетите и съобщение, подписано от Клара. С това той трябва да убеди Даниела и Марта да отидат с него до автобуса.

Рикардо предлага на Афонсо да поиска от Клара достъп до музея, в който работи. За да изплаши още повече Афонсо, той намеква, че е причинил зло на Филипа. Афонсо разговаря с Клара и тя отказва да участва в кражбата. Обещава на брат си, че ще говори с Манел и ще му помогне да се отърве от Лобо. В този момент Клара получава SMS, предполагаемо, от сестрите си, че я чакат на автогарата. Тя се опитва да се обади на сестрите си, но не може да говори с тях.

Едуардо разговаря с Висенте за ситуацията с Клара и признава, че ще направи анализи, за да види дали наистина всичко е наред. Франсишка се появява изненадващо и казва, че е отишла да вземе момичетата от училище и че те не са били там. Тя му показва касовата бележка за автобусните билети и става ясно, че Клара се опитва да избяга с тях. Озадачен, Едуардо моли Висенте да предупреди Пилар. Телмо убеждава Даниела и Марта да се качат в автобуса с билета, подписан от Клара. Въпреки че им се струва странно, в крайна сметка те приемат.

След като вижда сестра си в автобуса, Клара застава пред него, за да го спре. Телмо се скрива, докато Марта и Даниела прегръщат Клара. Те обясняват, че са отивали в Мадрид с техния учител. Едуардо пристига и откъсва по-малките си дъщери от Клара. Франсишка я обвинява, че иска да избяга със сестрите си в Мадрид. Клара е недоверчива, когато вижда разписката за билет, закупена с кредитната й карта, и отрича да има нещо общо с това. Марта се опитва да защити сестра си и казва на баща си, че Франсишка я е ударила. Пилар моли племенниците си да опишат въпросния мъж и отива да разследва кой е той. Клара разбира, че именно Франсишка е купила билетите и я обвинява, но Едуардо не оставя дъщеря си да говори. Когато Франсишка казва, че няма да й позволи да се доближи до сестрите й, Клара избухва и почти я атакува. Пилар я държи и я призовава да разсъждава. Едуардо забранява на Клара да се приближава до семейния дом, а Марта и Даниела плачат.

Афонсо иска да знае къде е Филипа, но Лобо ще му каже едва когато убеди Клара да ги пусне в музея. Карлос казва на Манел какво се е случило с Клара и сестрите й. Той е убеден, че приятелката на сина му е напълно обезумяла и се кара на сина си, че не е казал истината за изгонването й от дома.

Томане показва на Алис годежния пръстен, който ще даде на Лилиана.

През нощта Пилар разговаря с Франсишка и обяснява, че не е успяла да разбере кой е мъжът, който почти е отвлякъл Марта и Даниела. Въпреки че Клара отрича всичко, Пилар признава, че племенницата й е извън контрол и Франсишка я предупреждава за факта, че Афонсо има проблеми с Рикардо. Висенте и Пилар са обезпокоени.

Едуардо обвинява Марта, че се е договорила с Клара на терминала. Афонсо отговаря ядосан на баща си, че отказва да види какво прави Франсишка и че тя е нагласила всичко. Едуардо все още се опитва да разбере защо синът му е длъжник, но без конкретно обяснение отказва да му даде пари.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *